- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Rucsac, Gicu Boevicu și restul: Lo-Lo-Lo !!!

Scris de: Gabriel Calin la data Iunie 20, 2014 @ 19:11 in Știri | 3 Comments

Că cei nominalizați în titlu sunt niște scursuri, e clar. Le dedic cu această ocazia frumoasa piesă Lo-Lo-lo!

Că sunt lași, în special purtătorul de rucsac, e puțin spus, or, în loc să-și dea demisia după seria de dezvăluri și scandaluri apărute în diverse surse mass-media, acesta a ales să-i întindă o cursă unui reporter încă necălit și puțin experimentat în combinațiile milițienilor, că polițiști nu mi se întoarce limba să-i numesc…

Dincolo de nimicnicia lor, mă miră însă lipsa de solidaritate a presei. Doar câțiva jurnliști au sărit în apararea presei și încearcă să strige în gura mare că ceea ce se întâmplă este un atentat la democrație!

Țin minte că la 9 octombrie 2002 capitala era zguduită de o știre similară – Valeriu Manea și Sergiu Afanasiu, reporterul și directorul Accente, au fost reținuți pentru luare de mită.

Nu a dat nimeni până la urmă detalii din care să reiasă clar vinovăția acestora, mai mult ca atât, până la urmă statul l-a despăgubit pe Valeriu Manea cu 50 de mii de lei, asta ca să înțelegeți cât de coerente erau probele… Acel episod nu a fost nimic altceva decât o răfuială cu Ziarul Accente, care publica dezvăluiri similare celor din Deschide.md

Acum am impresia unui Dejavu. Mai mult ca atât, sunt sigur că miliția managerului Recean a procedat la fel.

Cel mai probabil că pe dosarul Deschide vor mai urma rețineri iar Ungureanu a fost doar prima păsărică, așa că îi sfătui pe cei din redacție să fie gata. Iar presa liberă care s-a rupt în fund apărându-și colegii de breaslă să se gandească bine și să înțeleagă un lucru, dacă vor tăcea acum și nu vor protesta, atunci riscă să devină și ei ținte ale unor stfel de “dosare” cusute cu ață depănată din rucsacul lui Recean, de fiecare dată când vor intra în posesia unor informații care nu vor fi pe plac milițienilor.

Rușine Recean, Rușine Filat, Rușine Guvernare! Rușine presă fără coloană vertebrală!

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/06/20/rucsac-gicu-boevicu-si-restul-lo-lo-lo/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.