- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Presa lui Filat în acțiune – Amenință angajatele lui Efrim cu dosare penale

Scris de: Gabriel Calin la data Iunie 16, 2014 @ 18:15 in Știri | 1 Comment

În loc să-și dea demisia de onoare, sau măcar să fie demis de primul ministru, după scandalul cu abuzurile din cadrul Ministerului Justiției, Oleg Efrim, tot el ministrul Justiției, probabil la indicația aceluiași Șăf, care cerea altadată “raslaboane” pentru anumiți agenți economici, procedează în cel mai urât mod posibil.

Ca un adevărat laș, acesta se ascunde mai întâi după un comunicat de presă prin care anunță că, defapt, angajatele care l-ar fi denunțat ar putea fi corupte, iar în minister de mai mult timp există suspiciuni la acest capitol… După asta, refuză ca un adevărat bărbat să meargă la emisiunea Nataliei Morari ca să discute Față in fața cu Renato Usatîi, adică cu cel pe care l-a lovit din spate la comanda lui Filat. Ce mai, un adevărat bărbat al neamului, care însă nu poate răspunde pentru propriile acțiuni și declarații…

Dar nu despre lașitatea lui Efrim și nici măcar despre nimicnicia șefului acestuia vreau să scriu aici, ci despre felul în care un ziar antinațional execută mai rapid chiar decât Efrim, indicațiile șefului, și în loc să încerce să afle adevărul și să informeze corect opinia publică, atacă angajatele care l-au denunțat pe Sfântul Efrim Ștampilă-de-Aur.

Mai mult ca atât, portavocea șefului anunță pe un ton ultimativ, menit să bage frica-n cele două foste angajate de la MJ, care au dat dovadă de mai mult curaj decât intreg PLDM-ul în toți anii lui de furtxistență, că ele riscă dosare penale.

O fi gazetuța, finanțată din granturi distribuite de Bănăruc prin cancelaria de stat cu mâna întinsa, cumva procuratură, CNA și noi nu știm ? Cum, Doamne mă iartă, au ajuns unii care-și spun jurnaliști să amenințe la indicațiile unui demis pentru corupție, cu dosare penale personaje pe care presa ar trebui să le poarte în palme pentru dezvăluirile făcute și să incerce să le stoarcă de informații, care ar putea distruge un ministru, demnitar, funcționar, pentru nelegiuirile pe care le comite ?

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/06/16/presa-lui-filat-in-actiune-ameninta-angajatele-lui-efrim-cu-dosare-penale/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.