BlogPost.Timpul.md
16.06.2014

Presa lui Filat în acțiune – Amenință angajatele lui Efrim cu dosare penale

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

În loc să-și dea demisia de onoare, sau măcar să fie demis de primul ministru, după scandalul cu abuzurile din cadrul Ministerului Justiției, Oleg Efrim, tot el ministrul Justiției, probabil la indicația aceluiași Șăf, care cerea altadată “raslaboane” pentru anumiți agenți economici, procedează în cel mai urât mod posibil.

Ca un adevărat laș, acesta se ascunde mai întâi după un comunicat de presă prin care anunță că, defapt, angajatele care l-ar fi denunțat ar putea fi corupte, iar în minister de mai mult timp există suspiciuni la acest capitol… După asta, refuză ca un adevărat bărbat să meargă la emisiunea Nataliei Morari ca să discute Față in fața cu Renato Usatîi, adică cu cel pe care l-a lovit din spate la comanda lui Filat. Ce mai, un adevărat bărbat al neamului, care însă nu poate răspunde pentru propriile acțiuni și declarații…

Dar nu despre lașitatea lui Efrim și nici măcar despre nimicnicia șefului acestuia vreau să scriu aici, ci despre felul în care un ziar antinațional execută mai rapid chiar decât Efrim, indicațiile șefului, și în loc să încerce să afle adevărul și să informeze corect opinia publică, atacă angajatele care l-au denunțat pe Sfântul Efrim Ștampilă-de-Aur.

Mai mult ca atât, portavocea șefului anunță pe un ton ultimativ, menit să bage frica-n cele două foste angajate de la MJ, care au dat dovadă de mai mult curaj decât intreg PLDM-ul în toți anii lui de furtxistență, că ele riscă dosare penale.

O fi gazetuța, finanțată din granturi distribuite de Bănăruc prin cancelaria de stat cu mâna întinsa, cumva procuratură, CNA și noi nu știm ? Cum, Doamne mă iartă, au ajuns unii care-și spun jurnaliști să amenințe la indicațiile unui demis pentru corupție, cu dosare penale personaje pe care presa ar trebui să le poarte în palme pentru dezvăluirile făcute și să incerce să le stoarcă de informații, care ar putea distruge un ministru, demnitar, funcționar, pentru nelegiuirile pe care le comite ?

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Summer

A minute saved is a minute eaedrn, and this saved hours!

August 10, 2016 at 10:25 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog