BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net13.06.2014

Filat ne anunță că moldovenii vor trăi mai bine în 2020, împreună cu Tincuța

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Astăzi era anunțată cu mare fast conferința de presă a liderului PLDM, Vlad Filat și premierului Iurie Leancă. Mi-am zis “Gata, demit miniștri, îl scot pe Recean, fac curățenie înainte de alegeri etc”. Ca urmare, nu puteam rata momentul.

Asa cum ne-a obișnuit Filat însa, a fost un nou “fîs” de PR, care a avut următoarele scopuri:

  • Filat a anunțat că meritele guvernării sunt ale PLDM, o atitudine de care nu m-am mirat, ne-o amintim din AIE1 și AIE2, când Filat trăgea toate meritele pe PLDM. Doar vin alegerile!
  • Filat ne-a anunțat că PLDM își propune ca oamenii să trăiască mai bine în 2020, împreună cu fetița lui nouă Tincuța. N-am înțeles legătura cu tema conferinței… probabil că era în planul de PR pregătit de consultanții americani ai lui Filat, că la ei e cu povești despre familie, doar că la Filat campaniile americane sunt ca nuca în perete.
  • Leancă a stat ca un cățeluș, a spus câteva cuvinte frumoase și europene, pe care le-am uitat, îmi cer scuze. Îmi era și milă de el, se vedea că nu prea își înțelege rolul în spectacolul șefului său.
  • Filat a vrut să arate că el e șeful lui Leancă, totul e bine cu subalternul său, a avut el câteva derapaje, dar l-a cumințit, și-a băgat mințile în cap.
  • PLDM s-a lansat în campania electorala. Mi se pare ciudat lucrul ăsta cu atâtea luni înainte de alegeri. În loc să se ocupe prioritar de problemele curente ale țarii, PLDM ne anunță cum vom trăi în anul 2020 împreună cu Tincuța.

Deci, care a fost scopul ieșirii “fastuoase” a lui Filat și Leancă?

Campania electorală a început! Moldova ia o pauză!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Pentru mine 10 MAI este ziua nationala a Romaniei. Romania are un singur imn '' Traiasca Regele''.

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog