BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net10.06.2014

(VIDEO) Valetul lui Filat scos să repare gafa Șăfului

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

După ce Filat a vizitat Statele Unite ale Americii, acolo unde s-a cuprins prietenos cu mulți senatori și tot așa mai departe, devenid ”prieten” bun cu toți și probabil o să-i cheme la cumătrie, promițând că Moldova se poate integra în NATO, Valetul de serviciu a fost scos la TV să reparea cea mai mare gafă de până acum, făcută de Filat.

Recent, Vlad Filat a acordat un interviu în care a spus că Moldova trebuie practic în regim urgent să intensifice relațiile cu NATO, în special luându-se în considerație conflictul ucrainean și tensiunile din Transnistria.

Valetul de serviciu al PLDM, Valeriu Streleț, iese la TVC21 și spune că toți l-au înțeles greșit pe Filat în acel interviu, iar Moldova nu are ce căuta în NATO (incribil – PLDM se lasă de NATO, din nou!), iar întrebarea este „dacă Moldova trebuie acestei structuri militare”?

Vedem că Filat una promite în America și alta face aici în Moldova, expediind colete cu valeți la televiziuni unde să explice că el de fapt a avut altceva în vedere, iar ”Al nostru” nu este pentru o apropiere cât mai grabnică și cu folos de alianța militară, care domină acum aproape în toată lumea.

Respectiv, Filat umblă prin lume și caută Curți Constituționale care să-i anuleze interdicția, iar pentru aceasta promite tuturor că Moldova va fi în NATO (așa cum i-aș promite eu acum unui american), iar aici în Moldova întoarce totul cu susul în jos. Rușinos!

De ce Filat umblă cu pisica în sac și pe continente diferite spune lucruri la fel de diferite? De acolo pe continentul american Moldova se integrează în NATO, iar aici pe continentul european nu se mai integrează nicăieri?

Pe scurt, reieșind din aceasta, Moldova în genere se integrează undeva? Noi la sigur ne integrăm în UE sau și cu privire la aceasta Filat ne minte? PLDM votează ratificarea Acordurilor cu UE?

Vedeți video aici!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Celine Borse online

Puntq dq forza e puntq dq debolezza ce ne possono essere tantq qn una fqctqon come?Glq annq spezzatq?dq cuq abbqamo saggqato le prqme due puntate dedqcate al commqssarqo Calabresq che qn due sole puntate ha raccontato uno deq momentq pqù tragqcq e complessq deglq annq dq pqombo, dalla strage dq Pqazza Fontana, alla morte dell8217;anarchqco Pqnellq,?fqno all8217;omqcqdqo del commqssarqo lqncqato da Lotta Contqnua. Aggqungendo anche qualche “fqnestra” sulle qndagqnq che ql commqss

Iulie 12, 2014 at 20:33 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog