- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Moldova înainte de alegeri! Filat își face PR, bandiții omoară oameni pe străzi

Scris de: Gabriel Calin la data Iunie 9, 2014 @ 14:08 in Știri | 2 Comments

Două știri au fost mediatizate intens ieri, faptul că a născut Angela Gonța și faptul că o casieriță a fost jefuită și omorâtă de niște bandiți. Diferența dintre cele două știri este că pentru nașterea lui Gonța a plătit Filat mii de euro să nască într-o clinică privată, păzită de bodyguarzi și alte mii de euro i-a plătit să umple presa cu știri despre cât e el de familist, în timp ce seara, presa a fost umplută fără bani, cu multă teroare însă, de vestea că  femeia, fără pază plătită de la stat, ca în cazul lui Filat, a fost ucisă. A fost omorâtă pentru câteva mii de lei, cu siguranță o sumă mai mică decât miile de euro plătite de Filat să facă spectacol din nașterea lui Gonța.

Credeți că sunt cinic? Nu, oameni buni, nenorociții ăștia au îngropat țara în banditisme, în timp ce ei ne plătesc sute de mii de euro să-și facă plăcerile și să se destrăbăleze în spectacole penibile de PR. Vă amintiți ce ne spunea Filat zilele trecute despre Recean? “Unii vor să-l demită pentru reformele pe care le face. Dar ministrul Recean are toată susținerea mea să meargă înainte!”

“Reforma” lui Recean a mers înainte, încă un jaf armat, încă un om omorât cu cruzime, încă o familie îndoliată în Duminica Mare. Ministrul Recean s-a dat și el în spectacol zilele trecute, că doar așchia nu sare departe de trunchi, iar dacă Filat a “demonstrat” că PR-ul e baza, nu acțiunile, ministrul său financiar de interne nu putea să facă altfel, doar la ce să folosească banii adunați cu atâta “trudă”. Și-a plătit și el 3 apariții video, în care ne explică foarte energic că el nu are de ce să demisioneze și că câțiva colegi din PLDM îi cer capul pentru că nu știu ce fac, el e curat, reformele merg înainte. Despre jaful anterior, Recean ne dă o veste “bună”, autorii ar putea fi descoperiți în 19 ani, s-a mai întâmplat. Ceea ce nu a spus cel mai pătat ministru al Guvernului Leancă este că în timp ce el schimba nume de instituții și își aduce” civilii” în minister, să fure în echipă, criminalitatea a crescut enorm, Moldova mai are puțin și e sufocată de crime, de parcă nu ajungea corupția.

Iată oameni buni cu ce se ocupă cuplul Filat-Recean, iar noi stăm ca proștii și ne gruzim, numărăm morții și jafurile.

Dar moartea casieriței va fi acoperită curând cu o nouă campanie a cuplului deja sinistru Gonța-Filat, în care țara va avea “dreptul” să afle numele odraslei lor, că doar nu degeaba nu au anunțat ieri numele, să mai poată face o zi PR și din asta. Numele casieriței omorâte oare îl știe Filat?! Ceea ce știe el este doar că a pierdut un votant pe care să-l umple cu manipulările lui de PR.

Da, sunt cinic și nu vreau să știți ce le-aș mai spune celor doi politicieni de carton, Recean și Filat, dacă i-aș avea în față.

Asta nu e reformă, asta nu e politică, e RUȘINE!

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/06/09/moldova-inainte-de-alegeri-filat-isi-face-pr-banditii-omoara-oameni-pe-strazi/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.