BlogPost.Timpul.md
09.06.2014

Moldova înainte de alegeri! Filat își face PR, bandiții omoară oameni pe străzi

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Două știri au fost mediatizate intens ieri, faptul că a născut Angela Gonța și faptul că o casieriță a fost jefuită și omorâtă de niște bandiți. Diferența dintre cele două știri este că pentru nașterea lui Gonța a plătit Filat mii de euro să nască într-o clinică privată, păzită de bodyguarzi și alte mii de euro i-a plătit să umple presa cu știri despre cât e el de familist, în timp ce seara, presa a fost umplută fără bani, cu multă teroare însă, de vestea că  femeia, fără pază plătită de la stat, ca în cazul lui Filat, a fost ucisă. A fost omorâtă pentru câteva mii de lei, cu siguranță o sumă mai mică decât miile de euro plătite de Filat să facă spectacol din nașterea lui Gonța.

Credeți că sunt cinic? Nu, oameni buni, nenorociții ăștia au îngropat țara în banditisme, în timp ce ei ne plătesc sute de mii de euro să-și facă plăcerile și să se destrăbăleze în spectacole penibile de PR. Vă amintiți ce ne spunea Filat zilele trecute despre Recean? “Unii vor să-l demită pentru reformele pe care le face. Dar ministrul Recean are toată susținerea mea să meargă înainte!”

“Reforma” lui Recean a mers înainte, încă un jaf armat, încă un om omorât cu cruzime, încă o familie îndoliată în Duminica Mare. Ministrul Recean s-a dat și el în spectacol zilele trecute, că doar așchia nu sare departe de trunchi, iar dacă Filat a “demonstrat” că PR-ul e baza, nu acțiunile, ministrul său financiar de interne nu putea să facă altfel, doar la ce să folosească banii adunați cu atâta “trudă”. Și-a plătit și el 3 apariții video, în care ne explică foarte energic că el nu are de ce să demisioneze și că câțiva colegi din PLDM îi cer capul pentru că nu știu ce fac, el e curat, reformele merg înainte. Despre jaful anterior, Recean ne dă o veste “bună”, autorii ar putea fi descoperiți în 19 ani, s-a mai întâmplat. Ceea ce nu a spus cel mai pătat ministru al Guvernului Leancă este că în timp ce el schimba nume de instituții și își aduce” civilii” în minister, să fure în echipă, criminalitatea a crescut enorm, Moldova mai are puțin și e sufocată de crime, de parcă nu ajungea corupția.

Iată oameni buni cu ce se ocupă cuplul Filat-Recean, iar noi stăm ca proștii și ne gruzim, numărăm morții și jafurile.

Dar moartea casieriței va fi acoperită curând cu o nouă campanie a cuplului deja sinistru Gonța-Filat, în care țara va avea “dreptul” să afle numele odraslei lor, că doar nu degeaba nu au anunțat ieri numele, să mai poată face o zi PR și din asta. Numele casieriței omorâte oare îl știe Filat?! Ceea ce știe el este doar că a pierdut un votant pe care să-l umple cu manipulările lui de PR.

Da, sunt cinic și nu vreau să știți ce le-aș mai spune celor doi politicieni de carton, Recean și Filat, dacă i-aș avea în față.

Asta nu e reformă, asta nu e politică, e RUȘINE!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Menswear Online

The organic substances in the soil are broken down by these creatures and changed into nutrients that the plants absorb easily. For example, your age, gender and weight all factor into what a normal leptin level range is for you. On the flip-side, you can get to specific parts of the book much faster with a little practice. Sbrocco likes fruitier wines, including Beajoulais from France and American Pinot Noirs to complement ham while Arnold suggests dry Rieslings to pair with a salty slice. Chec

Februarie 14, 2015 at 15:24 Răspunde
 
????

沧州金辉压瓦机械设备厂   电 话:0317-8086188 &nbsp,手机:13832771638王女士; 电 话:0317-8086199   手 机:13832771638  15133711101   Q    Q:59458991       49870222   联系人:王经理   邮 &

Decembrie 26, 2016 at 07:04 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Pentru mine 10 MAI este ziua nationala a Romaniei. Romania are un singur imn '' Traiasca Regele''.

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog