- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

Scris de: Ion Manole la data Iunie 8, 2014 @ 17:02 in Actualitate | No Comments

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. [1] Cu vocea foarte stinsă.

Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV şi al excluşilor, prin care vor ca oamenii să ştie că Plahotniuc este cel care stă în spatele tuturor nenorocirilor.

Plahotniuc! Dacă într-adevăr eşti aşa de tare şi ai reuşit să scoţi extremiştii din joc, mai fă te rog o favoare ţării! Scoate-l şi pe Petkov! El a rămas acolo ca o carie în gura moşului Voronin şi nu e bine. De fapt, este posibil ca Voronin, pur şi simplu, să fi uitat de Petkov până aseară, când a început să latre timid, inghiontit fiind de “excluşi”, să nu trădeze.

La plenară, Petkov s-a ascuns (aproape că la propriu!) sub scaun, să nu intre în raza vizuală a moşului şi să scape de excludere. A scăpat pe moment! Sunt sigur însă că va zbura direct din sediul PCRM, cu tot cu Oumaigadul lui, care-l critică pe Voronin pentru că i-a înlăturat pe extremişti.

Nu cred că moşu se va încurca prea tare în proceduri statutare de exludere. E tare vesel ce se întâmplă şi cred că avem motive de bucurie. În sfârşit, buba PCRM s-a spart! Din 2009, am avut foarte mulţi eroi care s-au tot luptat (mai mult făţiş) cu comuniştii, dar în realitate, au făcut mai mult vânt decât luptă adevărată.

E greu să spui cu exactitate cine stă în spatele a ceea ce se întâmplă în PCRM… cât e strategie şi cât e o implozie în partid…

IMPORTANT E SĂ NU SE OPREASCĂ!

blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/06/08/plaha-dar-de-petkov-ai-uitat/

URLs in this post:

[1] să latre încet.: http://www.jurnal.md/ro/news/-pcrm-este-acaparat-de-persoanele-lui-plahotniuc-1170846/

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.