BlogPost.Timpul.md
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă.

Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV şi al excluşilor, prin care vor ca oamenii să ştie că Plahotniuc este cel care stă în spatele tuturor nenorocirilor.

Plahotniuc! Dacă într-adevăr eşti aşa de tare şi ai reuşit să scoţi extremiştii din joc, mai fă te rog o favoare ţării! Scoate-l şi pe Petkov! El a rămas acolo ca o carie în gura moşului Voronin şi nu e bine. De fapt, este posibil ca Voronin, pur şi simplu, să fi uitat de Petkov până aseară, când a început să latre timid, inghiontit fiind de “excluşi”, să nu trădeze.

La plenară, Petkov s-a ascuns (aproape că la propriu!) sub scaun, să nu intre în raza vizuală a moşului şi să scape de excludere. A scăpat pe moment! Sunt sigur însă că va zbura direct din sediul PCRM, cu tot cu Oumaigadul lui, care-l critică pe Voronin pentru că i-a înlăturat pe extremişti.

Nu cred că moşu se va încurca prea tare în proceduri statutare de exludere. E tare vesel ce se întâmplă şi cred că avem motive de bucurie. În sfârşit, buba PCRM s-a spart! Din 2009, am avut foarte mulţi eroi care s-au tot luptat (mai mult făţiş) cu comuniştii, dar în realitate, au făcut mai mult vânt decât luptă adevărată.

E greu să spui cu exactitate cine stă în spatele a ceea ce se întâmplă în PCRM… cât e strategie şi cât e o implozie în partid…

IMPORTANT E SĂ NU SE OPREASCĂ!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (1 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

28.05.2014

ANALIZĂ: 12 „mituri” despre euro-integrare!

 

Societatea moldovenească este intoxicată acum ca niciodată cu diferite „mituri” şi „adevăruri” despre vectorul extern pe care şi l-a ales ţara. Cei care opt ani de zile au terorizat Moldova, încearcă şi astăzi să provoace panică şi să deturneze parcursul nostru european. Să prostească oamenii simpli, să-i îndobitocească şi să le creeze falşi duşmani. Iata... (0 ANALIZĂ: 12 „mituri” despre euro-integrare! )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog