- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Ghicitoare: care este legătura dintre Filat și Tkaciuk?

Scris de: Gabriel Calin la data Iunie 8, 2014 @ 12:07 in Știri | No Comments

Ziarul National, aparținând liderului PLDM, Vlad Filat este singura instituție media” care anunța că Tkaciuk, Petrenco și Munteanu AU PLECAT din Comitetul Executiv al PCRM. Toate celelalte instituții media anunță că “au fost exclusi”, “au zburat”, “au fost dați afara” etc.

Cei trei au fost dați afară astăzi, prin vot, la propunerea lui Voronin. De plecat au plecat acasă, după ce au fost dați afară, desigur.

De ce presa verde il apară pe Tkaciuk? Dar pe Petrenco și Munteanu? Sa vănspun acum sau mai așteptăm? Haideți să mai așteptăm, să nu stricăm lucrarea oamenilor.

Vă amintesc doar că Tkaciuk a fost “îndrumatorul” politic al lui Filat atunci când a pornit PLDM. Că apoi Filat l-a trădat, asta e alta discuție, a fost doar încă un divorț pentru că liderul PLDM a descoperit o varianta mai rapidă să ajungă la putere. Vă mai amintesc că anul trecut toate proiectele votate de PCRM și PLDM au fost negociate de Filat cu Tkaciuk. Discursul de ieri al lui Tkaciul l-ați auzit? Comparați-l cu cel din 2013 al lui Filat, cand a rupt AIE și vedeți câte asemănări există. De 7 aprile 2009 vă Amintiți? Cine au fost în centrul evenimentelor, mă refer la cele care au produs pagube? Tkaciuk și Filat! Cine a fost apoi la putere? Filat! Tkaciuk a fost pedepsit pentru provocarile din 7 aprilie? NU. Continuăm?! Mai târziu…

Acum lucrurile astea pot să pară ciudate, dar timpul le-a confirmat pe unele dintre ele și urmează să confirme altele. Filat are nevoie de Tkaciuk acum. Cum o să se împace între ei Filat Băsescu și Tkaciuk, rămâne un mister.

Urmează lucruri interesante!

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/06/08/ghicitoare-care-este-legatura-dintre-filat-si-tkaciuk/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.