BlogPost.Timpul.md
08.06.2014

Ghicitoare: care este legătura dintre Filat și Tkaciuk?

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Ziarul National, aparținând liderului PLDM, Vlad Filat este singura instituție media” care anunța că Tkaciuk, Petrenco și Munteanu AU PLECAT din Comitetul Executiv al PCRM. Toate celelalte instituții media anunță că “au fost exclusi”, “au zburat”, “au fost dați afara” etc.

Cei trei au fost dați afară astăzi, prin vot, la propunerea lui Voronin. De plecat au plecat acasă, după ce au fost dați afară, desigur.

De ce presa verde il apară pe Tkaciuk? Dar pe Petrenco și Munteanu? Sa vănspun acum sau mai așteptăm? Haideți să mai așteptăm, să nu stricăm lucrarea oamenilor.

Vă amintesc doar că Tkaciuk a fost “îndrumatorul” politic al lui Filat atunci când a pornit PLDM. Că apoi Filat l-a trădat, asta e alta discuție, a fost doar încă un divorț pentru că liderul PLDM a descoperit o varianta mai rapidă să ajungă la putere. Vă mai amintesc că anul trecut toate proiectele votate de PCRM și PLDM au fost negociate de Filat cu Tkaciuk. Discursul de ieri al lui Tkaciul l-ați auzit? Comparați-l cu cel din 2013 al lui Filat, cand a rupt AIE și vedeți câte asemănări există. De 7 aprile 2009 vă Amintiți? Cine au fost în centrul evenimentelor, mă refer la cele care au produs pagube? Tkaciuk și Filat! Cine a fost apoi la putere? Filat! Tkaciuk a fost pedepsit pentru provocarile din 7 aprilie? NU. Continuăm?! Mai târziu…

Acum lucrurile astea pot să pară ciudate, dar timpul le-a confirmat pe unele dintre ele și urmează să confirme altele. Filat are nevoie de Tkaciuk acum. Cum o să se împace între ei Filat Băsescu și Tkaciuk, rămâne un mister.

Urmează lucruri interesante!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog