BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net06.06.2014

Mark Tkaciuk trece la acțiuni extremiste?

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Astăzi Tkaciuk va susține o conferință de presă la care va încerca să dezbată mai multe acuzații și mai multe ”opinii” cu privire la plecarea lui din Parlament, precum și de la conducerea din umbră a PCRM-lui.

După câte circulă pe internet și TV, Tkaciuk este gata să preia coordonarea unei organizații extremiste, fascistă, creată de Petrenco, după cum a informat și Vladimir Voronin.

De ce ideologul Partidului lasă partidul și se apucă de extremism? Prima cauza este că Tkaciuk nu vrea să lege PCRM-ul de careva acțiuni extremiste care ar putea avea loc pe teritoriul Republicii Moldova până și după data de 27 iunie 2014. În același rând, el vrea ca partidul din care a făcut parte să ia câteva voturi la următoarele alegeri, după care din nou să trădeze electoratul și să o apuce în altă parte decât a promis în alegeri.

Cu siguranță planului ideologului comunist nu sunt bune nici pentru el și nici pentru Moldova. Or, e suficient că am avut separatiști și provocatori pe malul stânga al Nistrului, precum și în Sudul țării. Nu cred că mai este necesar ca cineva să înființeze, aici la Chișinău, grupuri extremiste.

La fel, este rău pentru acei tineri care se antrenează în toată această treabă murdară. Am ajuns ca tinerii crescuți aici să lupte împotriva poporului printre care a crescut, fiind conduși de un om care nu știe nimic altceva decât să facă pe placul cuiva, numai nu pentru interesul țării.

Începând de azi, Tkaciuk va încerca să nege toate implicările în cele mai negre probleme de până acum. Probabil va anunța și despre părăsirea PCRM. Însă am auzit cu toții ce a spus Vladimir Voronin despre acea instituție extremistă, activitatea căreia a cerut să fie închisă.

Aș recomanda acestui om să o lase mai moale cu acțiunile propuse, pentru că nu este bine și s-ar putea lăsa cu consecințe grave pentru Moldova.

Totodată, trebuie să știe Mark Tkaciuk că în Moldova lucrurile nu mai merg după cum dorea el în acei 10 ani de guvernare comunistă, iar direcția politicii externe nu poate fi dictată de o grupare separatistă.

Instituția care poate dicta ceva în această țară este Votul, iar în toamnă se va spune clar încotro vor să meargă moldovenii. Haideți să lăsăm Votul să decidă, nu grupările extremiste cu membri buboși!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog