- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Filat i-a tras-o iar lui Leancă

Scris de: Gabriel Calin la data Iunie 6, 2014 @ 19:07 in Știri | No Comments

După episdodul de PR “Păpăm o îngheţată împreună, dar plateşte pr…emierul”, când Leanca s-a trezit atras într-un joc de PR prin care s-a vrut a arăta ce armonie e între cei doi, astăzi Filat i-o trage din nou celui despre care spune că este şi a rămas prietenul lui, celui care i-a cumpărat cu atâta generozitate îngheţata.

Filat a umplut presa PLDM cu ştiri despre vizita lui Barosso, inducând ideea că oficialul european vine la iniţiativa lui în Moldova şi că el, al vostru Filat, este cel care este în spatele întregii acţiuni. Pentru ce trebuia ca Filat să-i “sufle” acest eveniment colegului său de partid Iurie Leancă? Barosso vine abia pe 12 iunie, de ce nu putea Filat atunci să-şi exprime “gândurile”, nu să-l lase pe Leanca în umbra? Raspunsul îl ştiţi cu toţii, pentru că el nu mai suporta să-l vadă pe Leancă ocupându-i funcţia LUI, adică a lui Filat, pentru că nu mai suportă să-l vadă la întâlniri cu Obama, Merkel, Barosso etc. Filat foloseşte astfel de gesturi în loc de calmante, pe care va fi nevoit să le ia cand îl va vedea iar pe “prietenul” său pe post de erou pozitiv al europenilor.

Filat se comportă de parcă Leancă nu ar face parte din PLDM şi nu ar aduce beneficii tocmai acestui partid. De câte ori vizitează un oficial străin ţara noastră, Filat încearcă să anticipeze evenimentul şi să-i sufle lui Leancă orice beneficiu de imagine. Nu mai scriu de liberalizarea vizelor, când doar din stimă faţă de celelalte partide din coaliţie,  Leancă a încercat să nu-şi asume exagerat meritele, iar în timpul ăsta Filat se suia pe toate gardurile să spună că EL este eroul, nici măcar Coaliţia sau PLDM, ci EL, chiar dacă implicarea lui e zero, pe lângă cea a lui Leancă şi Natalia Gherman. Apropo, aţi remarcat că Filat a fost singurul politician care a încercat să-şi asume în nume personal liberalizarea vizelor? Colegii săi de coaliţie, dar şi PL, au transmis cu toţii declaraţii decente ale partidelor. Asta doar aşa, ca remarcă.

Nu pot să nu fac o asociere interesantă cu ceea ce se întâmpla acum în PCRM, unde Tkaciuk încearcă să preia forţat partidul.  Însă, dacă la PCRM, Tkaciuk încearcă să-l doboare pe Voronin, la PLDM, Vlad Filat se luptă să rămână preşedintele partidului, deşi nimeni nu luptă ca să-i ia locul. Ştiu, vă sună cunoscut asta! AIE 1, AIE2.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/06/06/filat-i-a-tras-o-iar-lui-leanca/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.