- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Leancă – actor făra voie în reclama lui şăfu’

Scris de: Gabriel Calin la data Iunie 5, 2014 @ 17:05 in Actualitate | No Comments

Campania electorală devine interesanta şi tot mai veselă, internauţii primesc tot mai multe motive să se veseleasca pe seama PR-ul jenant al politicienilor, iar oamenii au ocazia să-i vadă măcar acum cum se screm să smulgă simpatie de la oamenii de care şi-au batu joc in anii aştia de guvernare. Cred că pentru oameni asta e un fel de răzbunare,  să-i vezi pe politicieni cum se maimuţăresc în poze şi clipuri, ca nişte cerşetori, nu mai ştiu ce lucruri caraghioase să facă pentru a scoate un vot.

Aseară am avut un nou episod din serialul de PR “Al vostru Vlad Filat”. Unul din consilierii lui Filat, postează pe Facebook o poza, în care Filat este împreună cu Leancă şi Palihovici. Ce fac cei trei? Cumpără îngheţată ieftină, ca tot poporul…

Doar anul ăsta cumpără aşa, că sunt alegeri, la anul o sa vina poporul şi o să le servească ingheţata prin palatele lor. Leancă şi Palihovici se pare că-şi plătesc singuri îngheţata, probail i-au platit-o şi şăfului. Filat mai bine că nu scos banii, că leşina vânzătoarea când vedea teancul de bancnote de 500 de euro. Probabil că Leancă şi Palihovici au fost şi singurii care au mâncat îngheţata, ca nu-l vad Filat capabil să-şi traumeze gâtul lui fin şi gros cu o îngheţată de 4 lei, rece şi plină de E-uri.

Iar acum iată traducerea noului episod de PR. Filat a încercat să se folosească de Leancă, să împrumute din imaginea lui pozitivă şi să arate lumii că între el şi Leancă totul merge normal. Poza i-a ieşit lui Filat, pe Leancă l-a pacalit, dar poporul?! Vedem în noiembrie.

Cel care a ieşit însă boţit din afacerea asta de PR, este Leancă, el probabil fără să ştie a participat la toată această schemă, nu ştia că tocmai joaca un rol un într-un nou serial de spălare de imagine a liderului PLDM. Nu de alta, dar la capitolul experienţă în descoperirea şarlataniilor de PR, Leancă mai are de învăţat.‎

Inaintea lui Leancă, Filat a păcalit o familie, oameni care au crezut că liderul PLDM chiar ia masa cu ei din plăcere, că e om din popor. La doar câteva ore, familia respectiva s-a “trezit” pe pagina de Facebook a lui Filat, într-un material penibil de PR. Noroc că oamenii respectivi nu au internet la ţară şi nu au trait dezamăgirea de a afla că au fost doar folosiţi în mod cinic în sesiunea foto a liderului PLDM.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/06/05/leanca-actor-fara-voie-in-reclama-lui-safu/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.