BlogPost.Timpul.md
05.06.2014

Leancă – actor făra voie în reclama lui şăfu’

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Campania electorală devine interesanta şi tot mai veselă, internauţii primesc tot mai multe motive să se veseleasca pe seama PR-ul jenant al politicienilor, iar oamenii au ocazia să-i vadă măcar acum cum se screm să smulgă simpatie de la oamenii de care şi-au batu joc in anii aştia de guvernare. Cred că pentru oameni asta e un fel de răzbunare,  să-i vezi pe politicieni cum se maimuţăresc în poze şi clipuri, ca nişte cerşetori, nu mai ştiu ce lucruri caraghioase să facă pentru a scoate un vot.

Aseară am avut un nou episod din serialul de PR “Al vostru Vlad Filat”. Unul din consilierii lui Filat, postează pe Facebook o poza, în care Filat este împreună cu Leancă şi Palihovici. Ce fac cei trei? Cumpără îngheţată ieftină, ca tot poporul…

Doar anul ăsta cumpără aşa, că sunt alegeri, la anul o sa vina poporul şi o să le servească ingheţata prin palatele lor. Leancă şi Palihovici se pare că-şi plătesc singuri îngheţata, probail i-au platit-o şi şăfului. Filat mai bine că nu scos banii, că leşina vânzătoarea când vedea teancul de bancnote de 500 de euro. Probabil că Leancă şi Palihovici au fost şi singurii care au mâncat îngheţata, ca nu-l vad Filat capabil să-şi traumeze gâtul lui fin şi gros cu o îngheţată de 4 lei, rece şi plină de E-uri.

Iar acum iată traducerea noului episod de PR. Filat a încercat să se folosească de Leancă, să împrumute din imaginea lui pozitivă şi să arate lumii că între el şi Leancă totul merge normal. Poza i-a ieşit lui Filat, pe Leancă l-a pacalit, dar poporul?! Vedem în noiembrie.

Cel care a ieşit însă boţit din afacerea asta de PR, este Leancă, el probabil fără să ştie a participat la toată această schemă, nu ştia că tocmai joaca un rol un într-un nou serial de spălare de imagine a liderului PLDM. Nu de alta, dar la capitolul experienţă în descoperirea şarlataniilor de PR, Leancă mai are de învăţat.‎

Inaintea lui Leancă, Filat a păcalit o familie, oameni care au crezut că liderul PLDM chiar ia masa cu ei din plăcere, că e om din popor. La doar câteva ore, familia respectiva s-a “trezit” pe pagina de Facebook a lui Filat, într-un material penibil de PR. Noroc că oamenii respectivi nu au internet la ţară şi nu au trait dezamăgirea de a afla că au fost doar folosiţi în mod cinic în sesiunea foto a liderului PLDM.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog