- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Voronin este un mincinos cronic. Face să ai încredere în el?

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Mai 22, 2014 @ 19:19 in Știri | No Comments

Au trecut deja câteva luni (repede mai trece timpul…) de când tot scriu că Voronin nu are nimic cu Uniunea Vamală și cu poziția Rusiei. Iată că Voronin vine să confirme aceste lucruri, spunând că în Uniunea Vamală nu putem să ne integrăm și este exclus, deoarece aceasta nici nu există. Bătrânul spune că ”nu te poți integra în ceva care nu există”, insistând într-un fel pe ideea că altă cale decât integrarea în UE nu există.

Articol relevant: De ce comuniștii trâmbițează fără să aibă o Procură de la Moscova? [1]

Ce demonstrează spusele bătrânului?

Nu demonstrează nimic altceva decât faptul că până în prezent, timp de mai multe luni cât a umblat cu ”Uniunea Vamală” pe buze dar cu ”Uniunea Europeană” în gând, acest Vladimir Voronin și-a mințit proprii susținători și colegi de partid. A demonstrat că bătrânul comunist a căpătat boala cronică de a minte la orice colț doar pentru a reveni la putere.

Acum Voronin transmite că partidul său abandonează din nou ideea alipirii la interesele Rusiei, punând deja pe primul loc integrarea în UE. Probabil face acest lucru văzând că o bună parte din electoratul său pro-rus a fost furat de altcineva, iar o altă parte deja stau în rând la secția de pașapoarte să-și facă biometric. Însă poate fi și altceva la mijloc.

Câți din voi susțineți PCRM-ul până în prezent? Mai sunteți gata să-l susțineți atât timp cât Voronin umblă cu paiele în cap și nu știe unde vrea să plece cu ”poporul său”? Oare este normal 2 ani să bați în stânga, apoi 2 ani în dreapta, după care să începi a bate în ambele părți simultan? Eu cred că nu, doar dacă tot ce face el acum nu este din nou o capcană pentru electorat.

Pe lângă aceste confirmări din partea lui Voronin – că nu vrea cu UV, fiindcă nu există, am putea fi martorii și unui circ bine organizat, însă tot fără știrea Moscovei și strict în interesul PCRM.

Mă gândesc că PCRM-ul începe a da în lături de la ideea aderării la o uniune care nu există doar pentru a strânge voturile celor indeciși și a celor care sunt de stânga dar oricum vor în UE (Doar știți cum e la noi ”Înainte, că înainte era mai bine și cârnațul costa copeici”), după care să spună Moscovei: ”Avem mandatele, luați-ne acum pe noi în seamă!”.

Mai este cineva în această țară și peste hotare care să-l mai creadă pe Voronin și pe comuniști? Oare cine nu s-a convins până acum că interesul primordial pentru acești roșii nu-i bunăstarea poporului dar burta plină a unei ”pleiade” de comuniști? Chiar credeți că pe lângă mincinosul de Voronin nu sughiță fericit și Tkaciuc, care tot este de aceeași teapă? Adica încearcă să spună cineva că Tkaciuc este acum pentru integrarea în UE, după cum spune Voronin? Nici pe departe oameni buni!

Aceste schimburi de poziție, în dependență de cine vine la noi în țară dintre oficialii externi, ne transmite un mesaj clar de care trebuie toți să țină cont și să nu cadă în capcana partidelor. În primul rând se adresează celor de stânga dar pentru UE, deoarece să votezi PCRM-ul nu înseamnă să votezi programe politice de stânga, sociale, dar înseamnă să dai votul pentru niște mincinoși care azi îți spun că vei primi salariul în ruble rusești, iar mâine îți spune că vei primi în franci elvețieni.

Aveți grijă pe cine votați, pentru că mincinoșii nu merită votul vostru!

blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/05/22/voronin-este-un-mincinos-cronic-face-sa-ai-incredere-in-el/

URLs in this post:

[1] Articol relevant: De ce comuniștii trâmbițează fără să aibă o Procură de la Moscova?: http://gandrabur.net/de-ce-comunistii-trambiteaza-fara-sa-aiba-o-procura-de-la-moscova/

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.