BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net22.05.2014

Voronin este un mincinos cronic. Face să ai încredere în el?

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Au trecut deja câteva luni (repede mai trece timpul…) de când tot scriu că Voronin nu are nimic cu Uniunea Vamală și cu poziția Rusiei. Iată că Voronin vine să confirme aceste lucruri, spunând că în Uniunea Vamală nu putem să ne integrăm și este exclus, deoarece aceasta nici nu există. Bătrânul spune că ”nu te poți integra în ceva care nu există”, insistând într-un fel pe ideea că altă cale decât integrarea în UE nu există.

Articol relevant: De ce comuniștii trâmbițează fără să aibă o Procură de la Moscova?

Ce demonstrează spusele bătrânului?

Nu demonstrează nimic altceva decât faptul că până în prezent, timp de mai multe luni cât a umblat cu ”Uniunea Vamală” pe buze dar cu ”Uniunea Europeană” în gând, acest Vladimir Voronin și-a mințit proprii susținători și colegi de partid. A demonstrat că bătrânul comunist a căpătat boala cronică de a minte la orice colț doar pentru a reveni la putere.

Acum Voronin transmite că partidul său abandonează din nou ideea alipirii la interesele Rusiei, punând deja pe primul loc integrarea în UE. Probabil face acest lucru văzând că o bună parte din electoratul său pro-rus a fost furat de altcineva, iar o altă parte deja stau în rând la secția de pașapoarte să-și facă biometric. Însă poate fi și altceva la mijloc.

Câți din voi susțineți PCRM-ul până în prezent? Mai sunteți gata să-l susțineți atât timp cât Voronin umblă cu paiele în cap și nu știe unde vrea să plece cu ”poporul său”? Oare este normal 2 ani să bați în stânga, apoi 2 ani în dreapta, după care să începi a bate în ambele părți simultan? Eu cred că nu, doar dacă tot ce face el acum nu este din nou o capcană pentru electorat.

Pe lângă aceste confirmări din partea lui Voronin – că nu vrea cu UV, fiindcă nu există, am putea fi martorii și unui circ bine organizat, însă tot fără știrea Moscovei și strict în interesul PCRM.

Mă gândesc că PCRM-ul începe a da în lături de la ideea aderării la o uniune care nu există doar pentru a strânge voturile celor indeciși și a celor care sunt de stânga dar oricum vor în UE (Doar știți cum e la noi ”Înainte, că înainte era mai bine și cârnațul costa copeici”), după care să spună Moscovei: ”Avem mandatele, luați-ne acum pe noi în seamă!”.

Mai este cineva în această țară și peste hotare care să-l mai creadă pe Voronin și pe comuniști? Oare cine nu s-a convins până acum că interesul primordial pentru acești roșii nu-i bunăstarea poporului dar burta plină a unei ”pleiade” de comuniști? Chiar credeți că pe lângă mincinosul de Voronin nu sughiță fericit și Tkaciuc, care tot este de aceeași teapă? Adica încearcă să spună cineva că Tkaciuc este acum pentru integrarea în UE, după cum spune Voronin? Nici pe departe oameni buni!

Aceste schimburi de poziție, în dependență de cine vine la noi în țară dintre oficialii externi, ne transmite un mesaj clar de care trebuie toți să țină cont și să nu cadă în capcana partidelor. În primul rând se adresează celor de stânga dar pentru UE, deoarece să votezi PCRM-ul nu înseamnă să votezi programe politice de stânga, sociale, dar înseamnă să dai votul pentru niște mincinoși care azi îți spun că vei primi salariul în ruble rusești, iar mâine îți spune că vei primi în franci elvețieni.

Aveți grijă pe cine votați, pentru că mincinoșii nu merită votul vostru!

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog