BlogPost.Timpul.md
19.05.2014

Gonța va naște o fetiță! Iată de ce a “ascuns” până acum…

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Zilele acestea am văzut cu toții un așa-zis preludiu de PR, realizat de Gonța și Filat pe paginile lor de Faceebook, pe care au plasat diferite indicii prin care credeau că toata lumea va sta cu temperatura ridicata să vadă ce o sa aibă ei, fată sau băiat.

O campanie mai primitivă de PR nu am vazut în viața mea. Păi cine nu știa că Gonța o să aibă fetiță? Poate doar al vostru Vlad Filat, în rest toată lumea informată știe, încă de câteva luni. Tot teatrul asta ieftin și ridicol prin care Filat saltă și îmbrățișază fetițele altora, apoi plătește postări în media online cu pozele respective, este de fapt o campanie prin care cei doi vor să ne trezeasca interesul asupra viitorului eveniment de PR, nașterea copilului lor. Eu credeam că nașterea unui copil e altceva, decât circ public…

Moldovenii au lăsat totul baltă, semnarea Acordului de Asociere se amână, conflictul din Ucraina intra în pauză, Kremlinul tremura de se zguduie Piața Roșie, așteptând marea veste – toți vor să știe ce va naște Gonța!

Eu știu că politicienii n-au limită, sunt în stare să-și puna nevestele și copiii în bătaia focului, doar sa mai acumuleze puncte electorale, dar macar de la Ea așteptam să înțeleagă rolul penibil pe care îl joaca în spectacolul lui Filat și să nu-și lase copilul nenăscut să fie deja parte a unui plan cinic de PR.

Oameni buni, gata, am înteles, o sa aveți o fetiță, să fiți fericiti și ea să fie sanatoasa! Vreti sa credem ca totul e roz la voi și Filat e mare familist? Da da da da, credem și …ne asumăm!

Sunteti cea mai minunata familie și cei mai minunati părinți. Mitropolitul o sa va boteze fetița și pe voi, dacă trebuie. Așteptăm cu interes sa vă vedem în VIP Magazin, să-l vedem pe Filat cum ridică la cer copilul și țara să leșine de admirație, după care la vot oamenii să pună ștampila cu doua mâini pe PCRM, ca răsplata pentru că ‎i-ați crezut proști.

Oameni buni, sunteți cine sunteti, cu sau fara campanii jenante de imagine.‎..

vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog