BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net05.05.2014

Românul Nicolae Timofti va sărbători Ziua Victoriei URSS împotriva țărilor UE

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Politicienii de la Chișinău se integrează în Uniunea Europeană prin fundul cămilei. Asta deja e clar.

Un comunicat de presă anunță că cei aflați la conducerea statului vor participa, de mânuță, la evenimentele consacrate Zilei Victoriei URSS asupra țărilor care acum sunt componente ale UE.

Anul trecut am scris că de fapt Moldova a pierdut în acel război și nu a câștigat nimic, fapt pentru care nu poate sărbători careva ”Victorii”.

Deloc întâmplător, dar la evenimentele organizate pentru 9 Mai va participa și românul Nicolae Timofti.

Nu cred că este loc de ceva comentarii :(

Iată comunicatul: 

La 9 mai vor fi organizate un şir de evenimente consacrate Zilei Victoriei

Acțiunile consacrate Zilei Victoriei asupra fascismului se vor desfășura la complexul memorial „Eternitate” și vor începe la ora 9:00. La eveniment vor participa Președintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, Președintele Parlamentului, Igor Corman, Prim-ministrul Iurie Leancă, deputați, membri ai Cabinetului de miniștri, politicieni, veterani de război și rude ale acestora.

După discursurile oficiale, vor urma depuneri de flori la plăcile comemorative şi monumentele „Focul veşnic”, „Stela Eroilor Moldoveni” și „Maica îndurerată”.

Mitinguri de comemorare vor fi organizate în toate localitățile Republicii Moldova, iar în catedrale și biserici vor fi oficiate servicii divine.

De asemenea, se va desfășura ediția 2014 a festivalului „Cântecele credinței, Speranței și Iubirii – Victoria 69”. La 9 mai va fi asigurată intrarea liberă pentru doritori în muzeele din țară, inclusiv la Centrul de cultură și istorie militară.

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog