- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

CINISM! Cum a folosit Filat tragedia unor copii în clipurile sale electorale despre liberalizarea vizelor

Scris de: Gabriel Calin la data Aprilie 30, 2014 @ 19:48 in Actualitate | 1 Comment

CINISM! Cum a folosit Filat tragedia unor copii in clipurile sale electorale despre liberalizarea vizelor

‎Am privit cele două clipuri ale lui Vlad Filat, al vostru Vlad Filat, nu al meu, legate de liberalizarea vizelor și m-am îngrozit. În ambele spoturi sunt folosiți copiii și dramele lor legate de faptul că părinții lor sunt departe, la muncă peste hotare. Este incredibil de cât cinism pot da dovada politicienii noștri.

Filat știe bine că nu poate să le aducă acestor copii pe care ii folosește electoral părinții înapoi, el știe bine că liberalizarea vizelor nu poate rezolva asta și că totul e o minciună electorală. Faptul că Filat ne minte pe noi e una, nu-l votăm și gata, dar să minți și să amăgești copiii este un cinism fără margini, iar liderul PLDM arată ca nu mai are nimic Sfant în el, a folosit Focul Haric ca să-și spele imaginea, acum amageste copiii și îi folosește în clipurile lui electorale.

Filat ar trebui să înțeleagă că acești copii o să creasca și o să-l întrebe într-o zi de ce părinții lor nu s-au întors acasă după liberalizarea vizelor și de ce au continuat să crească singuri. Dar ce așteptări poți să ai de la un om al carui caracter murdar a ieșit la iveală‎ de atâtea ori, un om acuzat de corupție, un om care nu a fost în stare să rămână nici măcar lânga copiii lui, apoi să îi mai ajute și pe altii.

Am scris aceste rânduri pentru că mi-e greață de ce se întâmpla de sarbatori la noi, suntem improșcați cu aceste mizerii electorale, politicienii ne obligă până și în ziua de Paște să le vedem minciunile lor, iar când mai văd cum se folosesc cu atâta cinism de dramele copiiilor, nu doar că-mi vine sa nu-i mai votez, îmi vine să fac și altceva… dar ziua judecatii lor va veni la sfarsitul anului.

Vedeți mai jos ambele clipuri, precum și parodia celor de la Ora de Ras – Jurnal Tv, o parodie care traduce de fapt intenția mizerabila a protagonistului clipului și ne arată cum a vrut el sa ne păcăleasca.‎ E bine ca există oameni care nu se lasă amăgiți de mizeriile electorale ale politicienilor.

 

PARODIA o puteți accesa aici

Sursa: vox.publika.md

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/04/30/cinism-cum-a-folosit-filat-tragedia-unor-copii-in-clipurile-sale-electorale-despre-liberalizarea-vizelor/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.