BlogPost.Timpul.md
30.04.2014

CINISM! Cum a folosit Filat tragedia unor copii în clipurile sale electorale despre liberalizarea vizelor

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

CINISM! Cum a folosit Filat tragedia unor copii in clipurile sale electorale despre liberalizarea vizelor

‎Am privit cele două clipuri ale lui Vlad Filat, al vostru Vlad Filat, nu al meu, legate de liberalizarea vizelor și m-am îngrozit. În ambele spoturi sunt folosiți copiii și dramele lor legate de faptul că părinții lor sunt departe, la muncă peste hotare. Este incredibil de cât cinism pot da dovada politicienii noștri.

Filat știe bine că nu poate să le aducă acestor copii pe care ii folosește electoral părinții înapoi, el știe bine că liberalizarea vizelor nu poate rezolva asta și că totul e o minciună electorală. Faptul că Filat ne minte pe noi e una, nu-l votăm și gata, dar să minți și să amăgești copiii este un cinism fără margini, iar liderul PLDM arată ca nu mai are nimic Sfant în el, a folosit Focul Haric ca să-și spele imaginea, acum amageste copiii și îi folosește în clipurile lui electorale.

Filat ar trebui să înțeleagă că acești copii o să creasca și o să-l întrebe într-o zi de ce părinții lor nu s-au întors acasă după liberalizarea vizelor și de ce au continuat să crească singuri. Dar ce așteptări poți să ai de la un om al carui caracter murdar a ieșit la iveală‎ de atâtea ori, un om acuzat de corupție, un om care nu a fost în stare să rămână nici măcar lânga copiii lui, apoi să îi mai ajute și pe altii.

Am scris aceste rânduri pentru că mi-e greață de ce se întâmpla de sarbatori la noi, suntem improșcați cu aceste mizerii electorale, politicienii ne obligă până și în ziua de Paște să le vedem minciunile lor, iar când mai văd cum se folosesc cu atâta cinism de dramele copiiilor, nu doar că-mi vine sa nu-i mai votez, îmi vine să fac și altceva… dar ziua judecatii lor va veni la sfarsitul anului.

Vedeți mai jos ambele clipuri, precum și parodia celor de la Ora de Ras – Jurnal Tv, o parodie care traduce de fapt intenția mizerabila a protagonistului clipului și ne arată cum a vrut el sa ne păcăleasca.‎ E bine ca există oameni care nu se lasă amăgiți de mizeriile electorale ale politicienilor.

 

PARODIA o puteți accesa aici

Sursa: vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
www.olonsty.it

A volte accadono cose incredibili8230,ralph lauren outlet online;
oggi sono andata a teatro a vedere 8220;A riveder le stelle8221; la prima commedia in Italia cle parla del MoVimento 5 Stelle,Borse Burberry Outlet, ormai siamo ancle nei teatri è meraviglioso.
Ho oatto qualcle video cle vi mostrerò e sono stata invitata sul palco quando lanno saputo cle ero presente tra il pubblico,www.olonsty.it.
è stata davvero una gioia vedere cle ci sono registi cle lanno sposato le nostre idee

Iunie 16, 2014 at 16:04 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog