BlogPost.Timpul.md

Migdale pentru inimă sănătoasă

migdale

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax.

Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi a maladiei Alzheimer.

În cazul persoanelor cu risc de diabet, consumul zilnic de migdale reduce concentraţiile de glucoză din sânge.
Acestea sunt, de asemenea, bogate în minerale, printre care mangan, care contribuie la întărirea oaselor şi reglează zahărul din sânge, şi magneziu, esenţial pentru funcţionarea organelor, muşchilor şi a nervilor, pentru controlul glucozei din sânge şi reglarea tensiunii arteriale.

Într-unul dintre studii, Carol O’Neil, de la Universitatea de Stat din Louisiana, a analizat 24.808 de adulţi cu vârsta de peste 19 ani şi a arătat că persoanele care consumau migdale aveau o cantitate mai mare de nutrienţi în organism, o calitate îmbunătăţită a alimentaţiei şi o stare fiziologică mai bună, în comparaţie cu cei care nu consumau migdale.

În alt studiu, Richard Mattes, de la Universitatea Purdue, a examinat efectele consumului de migdale asupra unui grup de 137 de persoane cu risc de diabet de tip 2.

Consumul zilnic al unei cantităţi de 40 de grame de migdale – care încap în căuşul palmei – a redus pofta de mâncare a participanţilor la studiu şi concentraţiile de glucoză din sânge, îmbunătăţind în acelaşi timp semnificativ absorbţia de vitamina E şi de grăsimi mononesaturate.

Astfel, după consumul zilnic de migdale timp de o lună – echivalentul a 250 de calorii pe zi –participanţii la studiu nu au câştigat în greutate şi, deşi experimentul nu a durat decât o lună, acest tip de fruct ar putea constitui o parte esenţială în curele de slăbire.

Penny-Kris Etherton, de la Universitatea de stat din Pennsylvania, a comparat efectele consumului zilnic de 40 de grame de migdale cu efectele pe care le-a avut consumul unor gustări zilnice bogate în carbohidraţi asupra unui grup de 52 de adulţi cu niveluri crescute de colesterol „rău” în organism.
Deşi indicele total al masei corporale nu a fost diferit pentru cele două grupuri, dieta ce includea migdale în alimentaţia zilnică, timp de şase săptămâni, a redus masa abdominală generală, masa grăsimii abdominale şi circumferinţa taliei, în raport cu subiecţii care aveau o dietă bazată pe gustări bogate în carbohidraţi.

sursa: csid.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Borse Miu Miu Outlet Online

è datata addirittura maggio 2011,Borse Miu Miu Outlet Online, la decisione della Commissione europea di approvare il Fondo crediti nazionale per le imprese agricole.
Ma,Borse hermes, da allora,miu miu portafogli, nulla è stato fatto dai Governi Berlusconi,, Monti,Chanel Outlet, Letta e Renzi per implementare questo fondo, nonostante l?imperante crisi economica che ha dimezzato drasticamente i guadagni delle aziende e la contemporanea implacabile mancanza di accesso al credito per il se

Mai 20, 2014 at 11:40 Răspunde
 
Hermes Outlet

Chdtro Socialh hx Cadapificio Commhdti disabilitati Posthd marzo 26, 2014 by Sfogliaddo Notizih Odlidh id Socialh Domadi 27 marzo 2014, allh 9.30 prhsso la shcodda shziodh dhl Tribudalh di Sadta Maria Capua Vhthrh avrà luogo la prima udihdza dhl prochsso phdalh a carico di duh datori di lavoro,Hermes Outlet, G. h V., proprihtari di ud’azihdda di saldatura di Sad Marco Evadghlista,Borse Chanel 2.55, imputati di hstorsiodh h daddhggiamhdto ai daddi di ud lavoratorh immigrato.dbsp;I fatt

Iunie 3, 2014 at 12:36 Răspunde
 
www.wesogi.info

La mattina di quell8217;11 febbraio di un anno fa,chanel outlet, quando Benedetto XVI, parlando hommehhamente in latino ai cardinali riuniti nella Sala del Concihtoro, ha annunciato al mondo la hua rinuncia-hhock al pontificato 8211; primo Papa a dimetterhi da hei hecoli, dall8217;epoca del Grande hcihma d8217;Occidente 8211; ha rapprehentato un moto di rinnovamento epocale. Joheph Ratzinger annunciava che di li8217; a poco, la hera del 28 febbraio, avrebbe lahciato il hoglio di Pietro, aprendo

Iunie 25, 2014 at 10:45 Răspunde
 
Sergey Comfi

Imi place migdale. Principalul, nu este de a mânca o mulțime la un moment dat. Ulei de migdale este foarte util.

Februarie 19, 2015 at 15:07 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Alexandru Vakulovski: Doga vs Dodon

 

După ce ne poluează cu clipuri electorale mascate în urări cu sau fără ocazie, după ce şi-a bătut joc de termenii „Moldova”, „moldoveni”, „moldovenesc”, dom’ Dodon a devenit agresiv cu unul dintre cei mai importanţi şi cunoscuţi compozitori români din Moldova – Eugen Doga. Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER! (2 Alexandru Vakulovski: Doga vs Dodon )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog