BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net25.04.2014

Partidul lui Ghimpu mort în sondaje

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Partidul Liberal, condus de Mihail Fiodci Ghimpu, este aproape mort în sondaje și, dacă luăm în calcul marja de eroare, putem spune că aproape nu a crescut în ultimele 6 luni. În schimb, a înregistrat, din cercul celor care votau până acum, o ușoară creștere a încrederii.

Este un semn bun că alegători, poate chiar membri de partid,  încep să creadă în partidul pe care-l simpatizează. Era anapoda să fie fanați doar 4,4% din susținători, în noiembrie 2013. Acum, după sondajul IPP, numărul fanaților a crescut la 7% din totalul de votanți ai PL. Deci, din cei 7% la sigur PL-ul are cu cine lucra și are cine împrăștia foi volante.

Per total, PL se menține la acele puțin peste 8% din electorat, fără să cunoască mari salturi în sus. Mai mult, PL este în scădere! Motivele cred că le cunoaștem: aiureala nu aduce puncte! Dovada este că și încrederea în Mihai Ghimpu se învârte în jurul cifrei rușinoase de doar 3%, la 1% distanță de nepot.

pl-voturi

Potrivit datelor publicate, PL a scăzut într-un singur an cu 2,5%. În aprilie 2013 se declarau că sunt gata să voteze PL-ul tocmai 10,5% din cei cu drepturi de vot.

Aprilie 2013 – 10,5% | Aprilie 2014 – 8%

Scădere – 2,5%

 

Raportând la datele din noiembrie 2010, PL-ul s-a întors la procentajul care l-a avut cu două săptămâni înaintea alegerilor din 28 noiembrie 2010. Astfel, PL-ul ar putea avea în următorul Parlament tota atâtea mandate, sau chiar mai puține, dacă vor mai scădea în fața alegătorilor.

Surse de cifre pentru articol: http://ipp.md/lib.php?l=ro&idc=156

vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oakley Sunglass Outlet

When sunglasses in the beginning came into execute,Nike Outlet, they had been initially meant for safeguarding our eyes through the sun but presently they are considerably more with the vogue accessory than anything in any way whatsoever else. It transpires to get rather conceivable to produce a trend statement with just the type of sunglasses you dress in. You are able to discover completely different sorts of sunglasses to select from obtainable on the market but none can essentially match the

Mai 19, 2014 at 15:26 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog