- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Reacția bolnăvicioasă a lui Anatol Donciu, președintele CNI: ”Nu aiuresc în zadar”

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Aprilie 18, 2014 @ 19:26 in Știri | No Comments

Azi am primit de dimineață un material video în care l-am văzut pe Donciu, președintele CNI, cum reacționează bolnăvicios la sesizarea verificării averii lui Ivan Diacov, fratele lui Dumitru Diacov, cel care este procuror al Chișinăului probabil de când s-a pus prima piatră de temelie a acestui oraș.

Am mai văzut oameni cu funcție de răspundere care trebuie să verifice averea cuiva, însă reacția lui Donciu dă peste cap orice percepție de bine despre CNI. Anatol Mătăsaru a depus o sesizare privind verificarea averii lui Ivan Diacov, procurorul municipiului Chișinău, însă instituția responsabilă de verificare a respins-o, din motive extraordinare de prostești.

Donciu, cel care conducea lucrările ședinței, a ținut-o una și bună că cererea trebuie scoasă de la examinare, deoarece se referă la un ”oarecare Ivan Diacov” și la o ”oarecare casă de 5 milioane”. Mai mult, președintele CNI spune că Mătăsaru nu este persoană interesată care poate depune o sesizare pe numele unui procuror. ”Interes, dar nu de cel care poartă fes”, a spus președintele CNI.

interes-fes [1]

De râs și de plâns ce am văzut în acel video. Mi-am dat seama că Omul Donciu apără pe cineva. Nu era așa dacă nu stătea cu mâna întinsă și nu flutura cu ea să cerșească voturile celorlalți membri din Comisie în vederea respingerii cererii depuse de Mătăsaru.

Da, rușinos ce a făcut Donciu și mă întreb dacă are așa reacții bolnăvicioase la toate ședințele? Poate ar trebui transparență la aceste ședințe și de transmis în direct?

Până la urmă, Donciu și-a explicat reacția prin: ”Eu nu aiuresc în zadar”. Deci omul știe clar pentru ce trebuie de respins cererea lui Mătăsaru, indiferent dacă este temei sau nu, cu interpretarea legii așa cum vrea Donciu. Mai rău este că, dacă președintele ridică mâna apoi ridică toți, unanim, chiar dacă sunt revoltați.

Parlamentul Republicii Moldova, dacă ar fi unul normal, ar trebui să revadă candidatul care ocupă postul de președinte al CNI, pentru în acest fel toți vor fi corecți și vor trăi în case de milioane, construită dintr-un salariul de 5000 lei.

Video aici: http://curaj.tv/reportaj/justitie/sesizarea-lui-anatol-matasaru-ignorata-de-cni-vezi-ce-motive-au-invocat/

 vox.publika.md
blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/04/18/reactia-bolnavicioasa-a-lui-anatol-donciu-presedintele-cni-nu-aiuresc-in-zadar/

URLs in this post:

[1] Image: http://gandrabur.net/wp-content/uploads/2014/04/interes-fes.png

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.