BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net18.04.2014

Reacția bolnăvicioasă a lui Anatol Donciu, președintele CNI: ”Nu aiuresc în zadar”

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Azi am primit de dimineață un material video în care l-am văzut pe Donciu, președintele CNI, cum reacționează bolnăvicios la sesizarea verificării averii lui Ivan Diacov, fratele lui Dumitru Diacov, cel care este procuror al Chișinăului probabil de când s-a pus prima piatră de temelie a acestui oraș.

Am mai văzut oameni cu funcție de răspundere care trebuie să verifice averea cuiva, însă reacția lui Donciu dă peste cap orice percepție de bine despre CNI. Anatol Mătăsaru a depus o sesizare privind verificarea averii lui Ivan Diacov, procurorul municipiului Chișinău, însă instituția responsabilă de verificare a respins-o, din motive extraordinare de prostești.

Donciu, cel care conducea lucrările ședinței, a ținut-o una și bună că cererea trebuie scoasă de la examinare, deoarece se referă la un ”oarecare Ivan Diacov” și la o ”oarecare casă de 5 milioane”. Mai mult, președintele CNI spune că Mătăsaru nu este persoană interesată care poate depune o sesizare pe numele unui procuror. ”Interes, dar nu de cel care poartă fes”, a spus președintele CNI.

interes-fes

De râs și de plâns ce am văzut în acel video. Mi-am dat seama că Omul Donciu apără pe cineva. Nu era așa dacă nu stătea cu mâna întinsă și nu flutura cu ea să cerșească voturile celorlalți membri din Comisie în vederea respingerii cererii depuse de Mătăsaru.

Da, rușinos ce a făcut Donciu și mă întreb dacă are așa reacții bolnăvicioase la toate ședințele? Poate ar trebui transparență la aceste ședințe și de transmis în direct?

Până la urmă, Donciu și-a explicat reacția prin: ”Eu nu aiuresc în zadar”. Deci omul știe clar pentru ce trebuie de respins cererea lui Mătăsaru, indiferent dacă este temei sau nu, cu interpretarea legii așa cum vrea Donciu. Mai rău este că, dacă președintele ridică mâna apoi ridică toți, unanim, chiar dacă sunt revoltați.

Parlamentul Republicii Moldova, dacă ar fi unul normal, ar trebui să revadă candidatul care ocupă postul de președinte al CNI, pentru în acest fel toți vor fi corecți și vor trăi în case de milioane, construită dintr-un salariul de 5000 lei.

Video aici: http://curaj.tv/reportaj/justitie/sesizarea-lui-anatol-matasaru-ignorata-de-cni-vezi-ce-motive-au-invocat/

 vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog