- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Alexandru Vakulovski: Doga vs Dodon

Scris de: Editor la data Aprilie 15, 2014 @ 10:48 in Actualitate | 2 Comments

După ce ne poluează cu clipuri electorale mascate în urări cu sau fără ocazie, după ce şi-a bătut joc de termenii „Moldova”, „moldoveni”, „moldovenesc”, dom’ Dodon a devenit agresiv cu unul dintre cei mai importanţi şi cunoscuţi compozitori români din Moldova – Eugen Doga.

Am scris şi mai înainte că propaganda electorală a lui dom’ Dodon ar trebui oprită. E prea mult, e deja viol. E ca şi cum dom’ Dodon ţi-ar scuipa în borş în fiecare zi. Nu e nici legal, iar de moralitate nici nu mai vorbesc. O vorbă românească spune: cu proştii nu te pui. Dar dacă ei se pun, zi de zi, cu tine? Să te “înveţe”, să te “lumineze” şi “ilumineze”?

Din păcate, a păţit-o acum maestrul Eugen Doga. S-a trezit şi cu o melodie furată, şi apoi luat la trei parale de Dodon. Fostul comunist, actualul socialist – a folosit o melodie de-a maestrului în mizerabila lui campanie de spălare pe creier. Dacă a mers o dată cu Coldplay (dom’ Dodon declara şi atunci că a cumpărat drepturile), de ce nu ar merge şi cu Doga? Iar dacă Eugen Doga i-a blocat pe youtube spotul, dom’ Dodon s-a gândit să-l tăvălească prin bălegar. Redau doar sfârşitul textului: “Eugen Doga se poate considera acum român, dar melodiile lui sunt moldoveneşti şi ale moldovenilor. Până la urmă, îşi poate pierde identitatea un om, doi, trei, dar nu un popor. Poporul moldovenesc a fost, este şi va fi, păstrându-şi memoria sa istorică şi demnitatea.”

Asta-i bună, dom’ Dodon să-i dea lecţii de identitate maestrului Doga. El, care se foloseşte de minciuni ca „Iubesc Moldova” pentru a mai vinde din Moldova – cum a vândut sanatoriul „Moldova” din Odesa, pentru a mai primi un os din Kremlin sau din alte zone dubioase. Dom’ Dodon e moralist. Nici măcar nu e de râs. E indignat că minciuna nu-i mai merge. Că lăturile i se întorc în cap. Păi da, acesta e traseul lăturilor. Apropo, bloggerilor care aţi fost în beciul lui dom’ Dodon, nu vi se pare că tovarăşul ar trebui să-şi ceară scuze de la Eugen Doga?

Dar cine a mai văzut un aparat de minciuni cerându-şi scuze? Obrazu-i prea gros.

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/04/15/alexandru-vakulovski-doga-vs-dodon/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.