BlogPost.Timpul.md
20.03.2014

Voronin l-a prins pe Dodon cu banii lui Platon

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Liderul socialist Igor Dodon a încercat astăzi să pună pe ordinea de zi a Parlamentului demisia guvernatorului Băncii Naţionale, Dorin Drăguţanu. Aici trebuie de amintit că, acum câteva zile, un proiect în acest sens a fost susţinut la comisia economică a Parlamentului cu votul lui Dodon, al comuniştilor şi al liberal-democratului Simion Furdui (de menţionat că el a făcut front separat de alţi colegi de-ai săi din PLDM).

Astăzi, contrar votului de acum câteva zile (!), PCRM nu a susţinut demisia guvernatorului BNM. Poziţia a fost vociferată însăşi de liderul comunist Vladimir Voronin: „să-l demită acei care l-au pus în funcţie”.

Ce trădează însă o asemenea cotitură a comuniştilor?

Voronin a dat peste cap planurile lui Dodon de a folosi PCRM pentru demiterea lui Drăguţanu. Asta nu pentru că Voronin nu vrea să demită un om al actualei garnituri guvernamentale, ci mai degrabă pentru că nu vrea să fie fraierul lui Dodon şi Platon.

Se pare că Voronin ştie că Dodon e plătit de Platon pentru a încerca demiterea guvernatorului şi azi, în plenul Parlamentului, i-a dat peste nas dezertorului comunist Dodon. Voronin i-a spus să nu se mai folosească de PCRM pentru interesele lui personale, făcând aluzie la relaţia lui cu Platon.

Cu alte cuvinte, Voronin l-a prins pe Dodon cu banii lui Platon în buzunar. Şi ceva la deranjat. Dodon are evident mulţi bani pentru campanii şi spoturi la toate TV-urile posibile. Aşa cum este evident că acţiunile sale au coincis cu aşteptările lui Platon, în ceea ce priveşte piaţa bancară.

La fel, comuniştii au făcut în ultimul timp jocul lui Platon.

Să nu fie oare de acord bătrânul general cu faptul că două formaţiuni se hrănesc din aceeaşi treucă? Mai ales două partidei conduse de oameni care s-au trădat…

vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (1 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog