BlogPost.Timpul.md

Să terminăm cu ipocrizia. Putin şi-a atins scopul

Screen Shot 2014-03-13 at 8.12.58 PM

Multă vorbă pentru nimic. Crimeea şi-a declarat independenţa şi nimeni nu mai are ce să facă. Mai urmează un referendum de faţadă cu rezultat cunoscut şi dup-aia gata, s-a terminat. Nenumăratele analize publicate prin presa românească, discuţiile interminabile de la televizor – toate sunt producţii ale unor experţi care sunt fie naivi, fie ipocriţi.

Cine se ia de gât cu Rusia?

Infanteria rusă a ocupat poziţiile cheie din peninsula Crimeea şi există o singură modalitate să fie înlăturată, orice om cu bun simţ ştie asta. Problema este că nimeni nu va îndrăzni să întreprindă o astfel de acţiune. Actualul guvern de la Kiev a spus deja că nu va lua măsuri militare împotriva trupelor care ocupă Crimeea. Şi chiar dacă i-ar cuprinde nebunia să facă aşa ceva s-ar confrunta cu un dezastru care ar face ţăndări ce a mai rămas din Ucraina. Statele Unite nici nu se gândesc la o debarcare. Au trimis o navă să se plimbe prin Marea Neagră şi aici se vor opri. Şi când zic Statele Unite mă gândesc şi la NATO. Uitaţi-vă la Franţa: tocmai ce trimite în Rusia nava militară Mistral.
Sancţiunile împotriva Rusiei? O glumă. Germania nu va susţine niciodată aşa ceva, Marea Britanie a scurs în presă un document în care spune că afacerile sunt afaceri, iar restul europenilor aproape că nu contează. Sigur, toţi vor da voiniceşte din fălci şi vor mesteca la nesfârşit pelteaua dreptului internaţional. Însă soldaţii ruşi din Crimeea nu prea vorbesc limbi străine, aşa că nu vor fi convinşi să plece.

Cine plăteşte facturile Ucrainei?

Actualul guvern de la Kiev ar face bine să se trezească repede din ameţeală dacă mai vrea să aibă o ţară pe care s-o conducă. Au nevoie de 35 de miliarde de dolari – SUA a anunţat că dă 1 miliard, UE se gândeşte dacă dă şi ea unul. La FMI se poate discuta de încă 15 miliarde – însă la pachet cu nişte condiţii. Cine dă restul banilor? Că Putin nu mai aşteaptă, prezintă fiecare factură la termen şi vrea banii jos.
Mecanismul economic ucrainean este foarte simplu. După dizolvarea URSS firmele ucrainene au beneficiat de resurse energetice ieftine din Rusia – ceea ce le-a făcut cât de cât competitive, mai ales că piaţa lor de export a fost şi rămâne tot Rusia. Orice modificare de orientare geopolitică la Kiev tulbură mecanismul economic: resursele energetice şi materiile prime se scumpesc, dispare principala piaţă de desfacere. Şomaj, scumpirea produselor de bază, scăderea nivelului de trai. Cine te mai votează?
Ca să nu mai spun că mesajul ucrainenilor este emis pe o frecvenţă pe care foarte puţină lume o recepţionează în UE: „Am luptat pentru libertate şi democraţie, acum daţi-ne bani!” Sigur, libertate; sigur, democraţie – dar ne pare rău, nu avem bani. Ca să nu mai spun că noii lideri ucraineni au auzit cu siguranţă prin cancelariile prin care se tot învârt „Ce vreţi?!?! Să ne batem cu ruşii?!?!?”

Sursa: george-damian.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
beats by dre kobe bryant

Cela fait partie de leur parcours d’initi de connaisseur. Veiller ce que le drap couvre toujours le corps du patient. En tant que premiers cobayes, nous avons plutôt bien tourné. Liste alphabétiqueAccès à distance (service WebVPN) Annuaire des employésBanque de photos institutionnelleBlogues de Contact Bourses et aide financièreBureau du recrutement étudiant Centre d’aide aux étudiants Diplômés Direction des technologies de l’information (DT

Aprilie 12, 2014 at 10:46 Răspunde
 
www.droceje.fr

Dimanchl dlrnilr,polo ralph lauren, ll SJAO rlclvaid lls Ariéglois dls Pays d’Olmls. En llvlr dl ridlau,ralph lauren homme, l’équipl réslrvl s’lsd imposél 22 à 7, cl qui confordl la vallur du groupl lndra?né par ll duo Arnaud Hugol ld Jlannod Dias.L’équipl fanion a manqué ll cochl ln plrdand la rlncondrl sur un drop dls visidlurs à la dlrnièrl slcondl. D’unl pard, l’indisciplinl a co?dé chlr (un lssai),polo ralph lauren homme pas cher, d’aud

Iunie 25, 2014 at 10:07 Răspunde
 
Dotty

Ã¥ÃÊ娠中にお姑さんを見送られたとは・・・大変でしたね。現在は大過なく過ごされていらっしゃいますか?御家業の元どうしても多忙かと思われますが、大切なお身体です。どうかご自愛されて下さいね!!私は8年前、34歳の時2番目の子を出産しました。実家があるにはありますが、実母がヒステリー性でちょっとしたこ¦£ÂÂ¨Ã£ÂÂ§Ã¥ÂˆÂ‡Ã£Â‚Œã™ãã«æš´è¨€ã‚’吐く為、元から頼る気も無く病院からまっすぐ自宅に帰って来ました。夏休みを挟んでいましたが長男は年長園児、送り迎えも新生児の世話もすべて一人・・・退院してから横になってゆっくり休めたことなど、まったくありません。夫が帰宅すれば出来る限りの手伝いをしてくれましたが、それでも日中は家事育児に追われ通し。辛くなかったと云えば嘘になりますが、気疲れすることなく自分のペースで諸々進められたのでその分気は楽でした。『私が頑張らなくちゃ!!』と脳内が興奮状態にあったのは確かかも知れませんが^^;今思ってもかなりの無理をしたな・・・とは思います。当時は別段体調を崩すことも無かったので『何だ休まなくてもこんなものか、楽勝楽勝』と自分の身体を労わることなく猪突猛進してきましが、これからどんな弊害が出て来るのか正直ヒヤヒヤものです。今までこれと云££ã¦å•é¡ŒãªãéŽã”してこれても、この先どうなるかは分かりませんから・・・。京子さんもご自分の体力を過信せず、産後どんなサービスが利用可能か等、今のうちにリサーチしてみては如何でしょう?お母さんの頑張りも大事、でも一つしかない身体を労わることはもっと大事ですから。どうか無事御出産されますよう、心からお祈りしています!!

August 10, 2016 at 09:50 Răspunde
 
???

&nbsp,液压折弯机; Z型钢彩钢瓦设备的Z型檩条具有良好的抗弯抗压性能,平直度好、全自动定长切割,沧州金辉压瓦机械设备厂挡风抑尘板成型机系列&

Octombrie 1, 2015 at 13:46 Răspunde
 
???

来源: 产品目录 复合板系列 店面压瓦机 U型槽设备系列 百叶窗成型设备 常用压瓦机系列 阳极板设备系列 数控止水钢板机 角驰压瓦机系列 三维扣&

Ianuarie 15, 2017 at 10:41 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Site web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Great web site you have here.. It's hard to find good quality writing like yours nowadays. I honestly appreciate…

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog