BlogPost.Timpul.md
13.03.2014

PCRM – între sărăcia din raioane și luxul lui Voronin sau Proletarul cu apucături de oligarh

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Știrea apărută astăzi despre zborurile de lux al președintelui celui mai mare partid din cea mai săracă țară din Europa nu i-a lăsat indiferenți pe cei mai fideli votanți ai celui mai în vârstă deputat din cea mai proaspătă legislatură. Cu alte cuvinte, lumea e șocată de felul în care își permite Vladimir Nicolaevici să arunce bani pe zborurile de lux. Și nu orice lume ci chiar membrii de partid. Astfel, cu puțin timp în urmă am vorbit cu un asemnea omulean pe care îl cunosac de foarte mult timp și se declara cel mai convins dintre simpatizanții PCRM. Cel puțin până astăzi. Pentru că de astăzi, omul nu mai știe ce să creadă.

Așa se face că acest vechi prieten de-al meu știe foarte bine care este situația din filialele teritoriale ale PCRM, pentru că frecventează cu regularitate una dintre ele. Acestea, spune el sunt pline de datorii pe chirie și întreținere, pentru că dupa cum zic liderii – nu-s bani. Apoi iată acest cunoscut de-al meu tare a mai rămas miart când a citit știrea despre zburatul hai-hui pe bani nebuni a lui Vladimir Nicolaevici.

– Видете ли bani nu-s, da папа ни в чём себе не отказывает prin privat jet-uri?, îmi spunea  el iritat.

– E папа tău, i-am răspuns…

– Eee… asta-i chiar de tot, noi zdohnim de foame dar el își iese din horoșo…

Cam asta ne-a fost discuția noastră cu bunul meu prieten, activist de partid. Eu personal mi-am tras concluziile mai demult despre tot ce se întâmplă în acest partid și nu prea am de ce să mă mai mir, însă dacă ar afla toți membrii organizațiilor teritoriale ale PCRM despre apucăturile oligarhice ale proletarului Voronin cred că ședințele celulelor locale ar fi mult mai interesante, iar ordinea de zi a ședințelor de partid ar arăta în felul următor:

21 februarie 2013

Ședința OT PCRM Prăpădita din Raionul Basarabeasca

Ordine de zi:

1. Unde, bl#a îs banii noștri???

Dincolo de glume, situația financiară a partidului este dacă nu proastă, atunci FOARTE PROASTĂ. Dar asta mă interesează mai puțin. Fiecare își întreține partidul cum poate și cum crede el de cuviință. Doar că totuși mă scurmă curiozitatea și stau și îmi închipui cum stătea Vladimir Nicolaevici cu fundul pe sacii cu bani acumulați în 8 anișori de zile și îi părea rău să-i dea macar o jumătățică de лимончик pentru un ti neri și deputat din cei 41 de nebuni care au decis să facă anticipate.  În loc să cumpere atunci pe cineva și să evite anticipatele a decis să țină banii la colțun ca să poată să-i vânture în numai 3 ani pe pasiunea sa – zborurile cu privat Jet-uri.

Dragi membri ai PCRM voi cum vă simțiți când știți că trăiți pe salariu ? Dragi pensionari, aveți ce mânca, sau ați jertfit totul pentru cotizațiile în PCRM ?

Vladimir Nicolaevici, Welcome, cum se spune, на борт нашего прайват джэта! Și da, zbor plăcut în continuare сă, partidul mai rabdă…

vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog