- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Vladimir Voronin a pierdut legătura cu obrazul și cu bunul simț

Scris de: Corneliu Gandrabur la data Martie 12, 2014 @ 19:23 in Actualitate | 4 Comments

O invstigație jurnalistică arată că Vladimir Voronin a pierdut legătura cu obrazul și cu bunul simț, când a fost la guvernare, precum și după.

Astfel, proletarul Vladimir Voronin, comunistul sărman, a însușit în 2006 două automobile de stat, pe care le-a trecut în garajul partidului său, în urma unei licitații unde au participat … nu se știe cine, pentru că nu a fost transparentă. În acest mod, Voronin a luat un ZIL41047 și un GAZ1402, care erau utilizate pentru întâmpinarea delegațiilor oficiale, pe timpul președintelui Mircea Snegur.

Vedem că, Voronin a scuipat peste tot, chiar și peste bunurile statului, acumulând astfel încă două mașini la colecția sa de bijuterii pe roți, în valoarea de peste 70 milioane lei.

Cred că lui Voronin ar trebui să-i fie rușine față de colegii săi și față de electorat, pentru că, în timpurile când toți se așteptau la ridicări de salarii, pensii, ridicări de condiții de trai, Voronin se ocupa cu ”furtul” din garajul statului și nu doar.

Săptămâna trecută a mințit că mașinile nui aparțin, deși presa a dat atât video cât și foto din ziua când Voronin se lăuda lui Putin cu colecția sa de ”nestemate”. Oare acum tot o să mintă, mai ales că acele două mașini sunt parcate în garajul partidului său?

Comuniștii, mai ortaci, nici nu pot nega că mașinile în cauză se află în proprietatea lui Voronin, deoarece, după cum cred că ați observat, toate automobilele scumpe ale proletarului comunist sunt înregistrare cu numere K WR (interesant de la ce vine WR-ul?).

Acum, după deschiderea garajului lui Voronin, precum și după investigația jurnalistică despre cele două mașini ce au aparținut statului, cred că putem să aruncăm o privire și peste Nistru, în garajul lui Ianukovici, unde la fel găsim o colecție impresionantă de ”mașinuțe” scumpe. Câteva săptămâni în urmă am scris că Ianukovici l-a copiat pe Voronin și vedem că așa este. Mai mult, chiar Vadim Mișin, fostul coleg de partid și ”suferință” a lui Voronin, a recunoscut că Voronin a acapărat bunuri cât a fost președinte, iar restul colegilor de partid nu s-au pricopsit cu nimic. Înjositor, nu? Președintele și-a luat, iar colegii nu!

Oare Voronin s-a gândit măcar un minut la oamenii care o duceau destul de rău în Moldova? De ce și-a tras avere cu bunurile statului, dar nu s-a gândit la oameni? De ce nu a împărțit averea sa cu poporul, dacă-l venerează pe Lenin? Dacă e comunist, așa trebuia să facă, pentru că așa scriu cărțile leniniste. De fapt, vedem că Voronin nu are nimic cu doctrina comunistă, doar se utilizează de această denumire, pentru a înnebuni oamenii și pentru a aduna voturi, ca să-și strângă avere doar pentru el și pentru familia sa. Nu-i este rușine la obraz?

Se autosesizează cineva în cazul ZIL și GAZ? În alte țări foștii președinți sunt judecați. La noi când?

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/03/12/vladimir-voronin-a-pierdut-legatura-cu-obrazul-si-cu-bunul-simt/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.