- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Voronin – proletarul briliant

Scris de: Ion Manole la data Martie 5, 2014 @ 11:27 in Actualitate | No Comments

Detalii tot mai luxoase ies la iveală despre viaţa „săracului” proletar din Republica Moldova, Vladimir Voronin. Am aflat că fostul preşedinte iubeşte să călătorească şi în continuare cu avioanele private şi – doar în trei ani de opoziţie – a cheltuit pentru asta peste 500 000 de euro!

Mai nou, opinia publică a fost zguduită de un alt fapt: iată că Voronin, asemenea lui Ianukovici, are o pasiune mare pentru maşinile de epocă (uuups!), dar şi pentru Mercedesuri, Maybach sau Porsche.

Ziariştii de la Timpul [1] au numărat în garajul din Moldova şi Germania (!) maşini în valoare de 70 000 000 de lei. Vă închipuiţi câte pensii ar fi putut plătite cu aceşti bani?! 70 000 000 de lei în timp ce majoritatea pensionarilor primesc 600 de lei!

Voronin este un pensionar de lux. Zboară cu avioane private, merge cu maşini blindate. O adevărată poezie!

Dar cât cinism trebuie să ai, să trăieşti în aşa un lux, în acelaşi timp, minţind sărmanii pensionari, cu promisiuni, ba despre cârnaţ ieftin, ba despre „crearea condiţiilor europene de trai acasă”, ba despre integrare într-o uniune inexistentă?!

De altfel, istoria recentă cunoaşte un cinic similar.

Am mai scris că există o sumedenie de similitudini între Ianukovici şi Voronin. Ambii au oscilat în materie de politică externă, fiind ba pro-europeni, ba pro-Est. Şi Ianukovici are un fecioraş miliardar, şi Voronin are un fecioraş care s-a îmbogăţit pe durata mandatului său. Ianukovici avea elicoptere personale, şi Voronin iată că a călătorit cu avioane private într-o veselie. Unul are maşini de epocă, altul – tot nu rămâne în urmă. Ianukovici avea un WC de aur. Sunt sigur că şi Voronin are unul sau, cel puţin, o seceră şi ciocan de aur.

Iată că Ianukovici a fost trimis la lada de gunoi. Cred că istoria o să-l pună la punct şi pe Voronin.

Sursa: vox.publika.md

blogpostt [2]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [3] pe TWITTER [4]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/03/05/voronin-proletarul-briliant/

URLs in this post:

[1] Timpul: http://timpul.md/articol/%28foto%29-mainile-lui-voronin--dezvaluire-bomba-in-garajul-pcrm-familia-deine-maini-blindate-limuzine-de-lux-i-maini-de-epoca-56033.html

[2] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[3] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[4] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.