BlogPost.Timpul.md
05.03.2014

Voronin – proletarul briliant

 
Bloggeri / autori

Ion Manole

 
 

Detalii tot mai luxoase ies la iveală despre viaţa „săracului” proletar din Republica Moldova, Vladimir Voronin. Am aflat că fostul preşedinte iubeşte să călătorească şi în continuare cu avioanele private şi – doar în trei ani de opoziţie – a cheltuit pentru asta peste 500 000 de euro!

Mai nou, opinia publică a fost zguduită de un alt fapt: iată că Voronin, asemenea lui Ianukovici, are o pasiune mare pentru maşinile de epocă (uuups!), dar şi pentru Mercedesuri, Maybach sau Porsche.

Ziariştii de la Timpul au numărat în garajul din Moldova şi Germania (!) maşini în valoare de 70 000 000 de lei. Vă închipuiţi câte pensii ar fi putut plătite cu aceşti bani?! 70 000 000 de lei în timp ce majoritatea pensionarilor primesc 600 de lei!

Voronin este un pensionar de lux. Zboară cu avioane private, merge cu maşini blindate. O adevărată poezie!

Dar cât cinism trebuie să ai, să trăieşti în aşa un lux, în acelaşi timp, minţind sărmanii pensionari, cu promisiuni, ba despre cârnaţ ieftin, ba despre „crearea condiţiilor europene de trai acasă”, ba despre integrare într-o uniune inexistentă?!

De altfel, istoria recentă cunoaşte un cinic similar.

Am mai scris că există o sumedenie de similitudini între Ianukovici şi Voronin. Ambii au oscilat în materie de politică externă, fiind ba pro-europeni, ba pro-Est. Şi Ianukovici are un fecioraş miliardar, şi Voronin are un fecioraş care s-a îmbogăţit pe durata mandatului său. Ianukovici avea elicoptere personale, şi Voronin iată că a călătorit cu avioane private într-o veselie. Unul are maşini de epocă, altul – tot nu rămâne în urmă. Ianukovici avea un WC de aur. Sunt sigur că şi Voronin are unul sau, cel puţin, o seceră şi ciocan de aur.

Iată că Ianukovici a fost trimis la lada de gunoi. Cred că istoria o să-l pună la punct şi pe Voronin.

Sursa: vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

Plaha, dar de Petkov ai uitat?

 

Comunistul Alexandr Petkov, rămas încă în “viaţă” (după măcelul de ieri de la plenara PCRM), a început şi el să latre încet. Cu vocea foarte stinsă. Mai întâi, a lătrat la Voronin… că ar fi procedat ilegal cand i-a zburat pe Tkaciuk, Munteanu şi Petrenco… apoi a revenit la personajul lui favorit, Plahotniuc, preluând discursul Jurnal TV... (0 Plaha, dar de Petkov ai uitat? )

07.06.2014

Cu ciocanul peste seceră!

 

„Troika talibană” din PCRM, Tkaciuc, Petrenco şi Munteanu, a fost exclusă astăzi din Comitetul Central al partidului – un gest care de departe nu e un simplu act birocratic din viaţa unui partid monolit (aşa cum pretindea până nu demult că este PCRM-ul). Voronin a declarat că cei trei nu sunt excluşi din partid, ci... (0 Cu ciocanul peste seceră! )

06.06.2014

A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton?

 

Aşadar, doamnelor şi domnilor, spectacolul pe stânga politică a fost pus în scenă. După o pauză de suspans, „eminenţa cenuşie” a PCRM a ieşit astăzi într-o conferinţă de presă. Mark Tcaciuc a anunţat că rămâne comunist în suflet, chiar dacă din partid ar putea să fie dat afară. Cardinalul roşu a mai insistat pe vectorul... (1 A crăpat monolitul roşu. Coaliţia e beton? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog