BlogPost.Timpul.md

Bărbatul perfect în funcţie de zodie

0bd68fcbfcd38c7d290cf8a8219a1a24

Nu mai crede nimeni că există partenerul perfect, dar ştim sigur că există pentru fiecare persoană cineva care să se plieze perfect pe felul ei de a fi.

Iată care e bărbatul perfect pentru tine:

Berbec

Pentru o femeie cum e cea născută sub semnul astral Berbec – spontană, pasională, exuberantă – ideal este un bărbat pregătit mereu să fie în schimbare, fără prejudecăţi şi fără limite.

De fapt, acest „nonconformist” trebuie să-i promită femeii Berbec nu fericire absolută, ci o viaţă deloc plictisitoare.

Zodiile care îl întruchipează pe bărbatul perfect pentru femeia Berbec: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător.

Taur

Total diferită de femeia Berbec, cea din Taur, îşi doreşte stabilitate şi împlinirea unor nevoi mici, dar vitale pentru liniştea cotidiană.

De aceea, ea are nevoie de un bărbat cu picioarele pe pământ, sincer, corect, suficient de puternic încât să îi ofere confortul necesar.

Zodiile care îl întruchipează pe bărbatul perfect pentru femeia Taur: Fecioară, Capricorn, Rac, Scorpion, Peşti.

Gemeni

Bărbatul perfect pentru femeia Gemeni trebuie, în primul rând, să fie pregătit să facă faţă dualităţii, versatilităţii.

Deştept şi cu spirit artistic, bărbatul pentru cea născută sub semnul astral Gemeni ar trebui să aibă o personalitate puternică, extrovertită.

Zodiile care îl întruchipează pe bărbatul perfect pentru femeia Gemeni: Balanţă, Vărsător, Berbec, Leu şi Săgetător.

Rac

O femeie Rac are nevoie de un bărbat sensibil, dar puternic, spiritual şi totuşi pragmatic, o combinaţie perfectă între capacitatea de a-i oferi siguranţă şi talentul de a îi stimula latura emoţională foarte bine dezvoltată.

Zodiile care îl întruchipează pe bărbatul perfect pentru femeia Rac: Taur, Capricorn, Scorpion, Peşti sau Fecioară.

Leu

Foarte puternice, femeile din Leu au nevoie de un bărbat şi mai puternic. Dar tăria de caracter a bărbatului ideal pentru ele constă, de fapt, în capacitatea de a se lăsa dominaţi atunci când e cazul şi de a se impune când ele au nevoie de asta.

Tandru şi cu un statut social de care ele să fie mândre, bărbatul perfect ar putea fi: Berbecul, Săgetător, Balanţă, Gemeni.

Fecioară

Raţională, echilibrată, tenace, femeia Fecioară are nevoie de un bărbat responsabil, care să îi garanteze în primul rând un confort material.

Mai mult, acesta ar trebuie să îşi dorească foarte mult o familie şi să aibă numeroase resurse pentru a o forma aşa de frumos cum visează femeia Fecioară.

Ar putea să o facă fericită: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion sau Peşti.

Balanţă

Femeia Balanţă oferă mult partenerului şi o face atât de natural încât ai impresia că este un dat. Dar ea aşteaptă la fel de mult pe cât primeşte: bărbatul ideal pentru ea ar trebuie să fie mereu atent la detalii, la nevoile ei, la sentimentele ei cele mai ascunse.

Un bărbat sincer, echilibrat, informat, cu o vastă cultură şi gusturi rafinate ar putea să o păstreze pe femeie Balanţă pe termen lung.

Ar putea să se încadreze în preferinţele femeii Balanţă: Gemeni, Vărsător, Berbec, Leu sau Săgetător.

Scorpion

Înainte de toate, femeia Scorpion are nevoie de un bărbat care să o satisfacă din punct de vedere fizic, apoi psihic.

Informat, cult, disponibil 99% din timp, bărbatul perfect pentru femeia Scorpion trebuie să fie complex.

Săgetător

Principalul cuvânt pe ordinea de zi a Săgetătorului este „armonie”. Femeia Săgetător are nevoie de un bărbat care să ofere net mai mult decât primeşte, care să fie mereu pregătit să se reinventeze pentru a nu o plictisi şi căruia, nu în ultimul rând, îi place să călătorească.

Compatibilitate: Berbec, Leu, Balanţă sau Vărsător.

Capricorn

Ca să îi câştigi inima unui Capricorn, trebuie să înveţi ce înseamnă fidelitatea absolută. Apoi, acest bărbat gata să renunţe la tot pentru tine, trebuie să aibă şi resursele necesare pentru a o face pe femeia Capricorn fericită, câte puţin în fiecare zi.

Compatibilitate: Fecioară, Taur, Rac, Scorpion sau Peşti.

Vărsător

Avidă după nou, femeia Vărsător este fascinată de bărbaţii lângă care nu se plictiseşte. Ambiţios şi cu multă imaginaţie, bărbatul ideal pentru ea trebuie să aibă o fire aparte, ieşită din tipare.

Compatibilitate: Gemeni, Balanţă, Berbec sau Leu.

Peşti

Spiritual, spiritual, spiritual – asta vrea femeia Peşti de la bărbatul ideal pentru ea. Ceea ce înseamnă că acest bărbat trebuie să înveţe să citească în stele, cu sensibilitate să întreţină focul pasiunii şi cu inteligenţă statutul social.

S-ar putea încadra în preferinţe: Scorpion, Rac, Taur, Fecioară şi Capricorn.

sursa text: one.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog