BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net14.02.2014

Trei jurnaliști de la JurnalTV sunt cercetați penal

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Este despre 3 dosare penale în care jurnaliștii de la Jurnal TV sunt cercetați pentru spălare de bani și evaziune fiscală. Aceștia ar fi prejudiciat bugetul statului cu o sumă mare de bani prin faptul că primeau salariile la plic. Între jurnaliștii cu dosare penale se află și Val Butnaru, șeful lor. Dosarele penale au fost demarate ca urmare a unei sesizări depuse de fosta contabilă a Trustului Jurnal.

”Atac la Jurnal!!!”, ”Atac la libertatea presei!!!”, ”Atac!” – de ce nu reacționează Ambasada SUA, dar UE, dar NATO, dar NASA? Unde sunt??? Atac la Jurnal!!!

Credeți? Iată cât de ușor este să spui că cineva are dosar penal și să prostești lumea. Îi faci o sesizare pe un aspect credibil și pe urma nu spui că în baza sesizării se fac cercetări, care evident că se adună într-un dosar, așa cum e procedura, dar spui că ei deja sunt urmăriți penal.

Așa au încercat jurnaliștii de la Jurnal TV să ne ia ieri iar de proști. Val Butnaru, șeful trustului Jurnal, a depus încă de anul trecut această sesizare în România pentru ca Plahotniuc să fie verificat. Sigur că autoritățile române fac verificări, ei verifică orice sesizare, nu e ca în Moldova. Însă cei de la Jurnal ne-au livrat cazul ca fiind deja unul în care Plahotniuc mai că nu era condamnat penal. Și când fac asta? În ziua în care PD îl da afară pe Guma, pe găgăuzii care au participat la referendum. Mai vreți argumente legate de manipularea de ieri a celor de la Jurnal? Cât o sa ne mai ia de fraieri toți Țopii, Butnarii, etc?

Rușinică pentru ziariștii care au mușcat-o gratis. Pentru cei care poate au mușcat-o pe bani, cum poate e Adevarul, unde poți posta și ce ai visat noaptea dacă pui litera P, de la publicitate, nu de la alt cuvânt…

Doamne, ce proști! Și ce fraieri…

Campania a apărut pe siteurile Țopilor, ca sa nu avem nelămuriri: Jurnal, Glasul, Independent, Noi.md! De aici a fost preluat și de alții, pe costuri adiționale, probabil…

Citiți atent prima parte și înțelegeți corect acest articol.

vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog