BlogPost.Timpul.md

Femeile implicate în relaţii fericite nu îşi mai fac griji în legătură cu greutatea lor

Women-Happy-Funny-Jumping-Jump-Jumper-Exposed-Midriff-900x1600

Femeile care sunt implicate într-o relaţie fericită nu îşi mai fac griji în legătură cu greutatea lor, chiar şi acelea care au câteva kilograme în plus spunând că sunt mulţumite de felul în care arată, potrivit unui nou studiu citat de dailymail.co.uk.

Cercetătorii spun că, în ceea ce priveşte imaginea de sine a femeilor, contează mai mult să fie fericite şi mai puţin numărul de kilograme pe care îl afişează cântarul.

Studiul a implicat mai mult de 250 de femei cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani. Aproape două treimi dintre acestea locuiau cu prietenii lor, iar celelalte erau căsătorite.

Femeile au răspuns unor întrebări despre relaţiile lor, înclusiv cât de satisfăcute sunt din punct de vedere emoţional, sexual şi intelectual, dar şi cât de multe interese au în comun cu partenerul de viaţă. De asemenea, femeile au fost întrebate cât de mulţumite sunt de greutatea lor şi care ar fi greutatea ideală.

Răspunsurile oferite au arătat că femeile care aveau relaţii fericite erau mulţumite de greutatea lor, chiar dacă nu era cea pe care o considerau a fi ideală. Totodată, aceste femei au arătat că au o încredere de sine ridicată.

Rezultatele au fost aceleaşi şi pentru femeile care locuiau cu iubiţii lor, dar şi pentru cele căsătorite.

„Aceste cercetări sugerează că satisfacţia în ceea ce priveşte greutatea, mărimea, forma corpului are mai mult de-a face cu cât de fericiţi suntem în momentele importante ale vieţii noaste, cum ar fi relaţiile amoroase, decât cu ce arată cântarul”, spune cercetătorul Sabina Vatter, de la Universitatea din Tallinn, Estonia.

Aceasta a precizat că unul dintre motivele pentru care femeile nu mai acordă atenţie greutăţii pe care o au este acela că sunt implicate într-o relaţie care merge bine. În schimb, acelea care sunt în relaţii nefericite se pot lovi de presiune din partea partenerilor în a-şi schimba felul în care arată.

O femeie implicată într-o relaţie nefericită îşi poate transfera grijile către felul în care arată, către greutate.

„Femeile nu ar trebui să fie atât de obsedate de greutatea lor. Sunt multe alte lucruri (mai importante, n.r ) decât greutatea. Cel mai important lucru este să mănânce sănătos şi să facă exerciţii în mod regulat. De asemenea, exerciţiile ajută la creşterea încrederii în sine a femeilor, pentru că acestea simt că pot face ceva bun pentru corpul lor”, a mai spus Sabina Vatter.

sursa: mediafax.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog