BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net04.02.2014

Dodon și PCRM: “Мы с тобой одной крови”

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Se pare că deputatul comunist Igor Dodon a revenit în sânul familiei și s-a apucat să facă treaba liderilor PCRM, în timp ce aceștia se luptă pe interiorul partidului.

Zilele acestea l-am văzut foarte activ pe tânărul deputat plimbându-se prin sătucurile de la sud, unde a strâns, de rând cu unii deputați PCRM, 70 de mii de cetățeni ai Republicii Moldova (??), de etnie găgăuză, rusă și bulgară, care au participat inconștienți la referendumul ilegal organizat de agentura rusă, după cum am notat și ieri.

Dacă până acum îl vedeam pe fostul ministru al economiei la cuțite cu foștii colegi, acum vedem că ei au lucrat împreună, fără să se certe și fără să-și deie peste mâini unul altuia, mai ales că este pusă în joc politic situația politică a Republicii Moldova.

În lipsa microfoanelor cu numere și în lipsa presei flămânde de știri politice, parcă pe ascuns, parcă pe văzute, Igor de la Sadova demonstrează pe zi ce trece că lucrează tot mai ”fructuos” la distrugerea Republicii Moldova și la destabilizarea situației de aici, știind că în câteva luni vom fi cu acordurile de asociere la UE semnate, iar cetățenii vor circula liber în UE, începând probabil chiar foarte devreme, prin luna aprilie 2014. Ce să mai, ori Dodon ori comuniștii e același aluat!

După așa zisul rezultat din Găgăuzia, unde ei speculează cu %, dar nu spun nimic despre numărul participanților la vot, acum comunistul Dodon îndeamnă și intenționează să organizeze asemenea referendumuri în întreaga Republică, începând cu orașele populate de către ruși – Bălți și Râșcani (Aceasta nu este nimic altceva decât provocarea maselor, iar inițiativa unora de a pedepsi asemenea măsuri este absolut întemeiată). Este logic demersul lor (Dodon, Formuzal & Agentura rusă și comuniștii) de a alege aceste orașe, arătând ulterior că tot mai multe persoane își doresc Uniunea-Vamală, nu Uniunea Europeană, iar cu aceste informații să manipuleze opinia publică, ducând situația până la penibil. De ce Dodon nu încearcă un referendum în Chișinău, unde-s majoritatea tinerilor din țară? Cred că rezultatul de aici l-ar doborâ imediat, pe el și pe agenții ruși, la un loc cu comuniștii, care-și doresc o Moldovă pe bucăți, împărțită în cadrane politice, cotropite și administrate de venetici.

Până când Dodon și comuniștii săi vor organiza mai multe plebiscite la nivel raional, haideți să amintim acestora despre marele lor interes când a fost vorba despre cedarea Transnistriei printr-un memorandum Kozac, când Voronin a spus că refuză și nu acceptă secesionarea Republicii Moldova. Acum gata, a dispărut dorința păstrării integrității Republicii Moldova atât la Dodon cât și la colegii săi comuniști? De ce așa repede s-au răzgândit și au început a rupe țara în bucăți, împreună?

Cred că este o întrebare la care găsim repede răspuns, însă mai lăsăm ca fiecare din ei să recunoască într-o zi cui au vândut țara, pentru că auto-recunoașterea este cea mai bună și probabil mai puțin pedepsită de popor, nu și de lege!

“Мы с тобой одной крови”, nu-i așa Dle Dodon, când e vorba de comuniști? 

vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete: , ,
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog