BlogPost.Timpul.md
03.02.2014

COD ROȘU DE TRĂDARE LA COMRAT!

 
Bloggeri / autori

Iurie Morărescu

 
 

Screen Shot 2014-03-13 at 6.37.11 PM

Tiranul de Hitler spunea că lumea e împărțită în trei: luptătorii, indiferenţii şi trădătorii. Această delimitare a fost confirmată și ieri în Găgăuzia, unde au avut loc pseudo-refrendumuri. Acolo, agenții ruși au luptat, bașkanul Formuzal și comuniștii au trădat țara, iar majoritatea fost indiferentă.

Mai jos însă vreau să mă refer, în special, la luptători și trădători. Primii, însă, din păcate nu luptă pentru consolidarea statului R. Moldova. Dimpotrivă pentru dezbinarea lui. Drept dovadă este articolul apărut în ziarul Timpul, unde se vorbește despre demascarea unui colonel rus. Și dacă serviciile de spionaj sunt practic invizibile, un deputat al Dumei de stat a fost întâlnit cu pâine și sare la Comrat.

Presa nu ar fi tratat superficial vizita lui Roman Hudiakov, dacă ar fi știut că anume el este unul dintre cei mai înflăcărați promotori ai separatismului din Transnistria. El este cel care îl imploră pe Putin să înarmeze forțele secesioniste de la Tiraspol și tot el a propus ca Dorin Chirtoacă să fie declarat persona non-grata în Rusia. Hudiakov face parte din partidul radicalului Jirinovski, care a declarat că Moldova nu este un stat, ci o șatră de țigani. Urmărind activitatea lui, îți vine greu să-ți imaginezi că Hudiakov a fost trimis la Comrat din respect pentru statul suveran Republica Moldova.

Rușii nu se mai jenează. Ei intră în țară ca să ne distrugă, prin terminale VIP, supărați că am ales să ne integrăm în Occident. Iar cel mai grav este că aici au găsit o sumedenie de aliați. Ieri, la Comrat deputatul Hudiakov a ospătat ca într-o gubernie rusă, iar Formuzal, comuniștii și socialiștii nu încetau să-i mulțumească pentru implicare. In imagine îl vedeți și pe Dodon care a venit după indicații.

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
08.06.2014

VORONIN CĂTRE TKACIUK: GOODBYE MY FREND

 

De sâmbăta morțiilor, Voronin l-a petrecut pe Tkaciuk pe ultimul drum. Dacă până ieri, viitorul politic al fostului strateg PCRM era în moarte clinică, astăzi, Vladimir Nicolaevici l-a deconectat de la aparate. I-a închis oxigenul. Finalul a fost letal și pentru pacienții Muntean și Petrenco, care la fel, începând de astăzi sunt cadavre politice. Da…așa... (1 VORONIN CĂTRE TKACIUK: GOODBYE MY FREND )

26.05.2014

Bomba din PCRM nu poate fi dezamorsată! Numărătoarea inversă a început!

 

Pentru că diminica asta am tot „luptat” cu perna, acum, la miez ne noapte urmăresc cu sufletul la gură rezultatele alegerilor prezidențiale din Ucraina și, într-o măsură mai mică, europarlamentarele. De la Euronews aflu că în țările UE o bună parte dintre alegători votează un partid sau altul, abia după ce-i studiază programul electoral. Și... (0 Bomba din PCRM nu poate fi dezamorsată! Numărătoarea inversă a început! )

23.05.2014

Plecarea lui Tkaciuk: strategie sau trădare?

 

Faptul că Tkaciuk şi-a depus mandatul de deputat nu mai este ştire. Întrebarea zilei este: De ce a făcut-o? De ce a trebuit să renunţe la statutul de ales al poporului, dar în acelaşi timp să rămână în partid? PCRM a luat apă-n gură. Excepţie a fost Iurie Muntean, pe care l-a luat gura pe... (0 Plecarea lui Tkaciuk: strategie sau trădare? )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog