BlogPost.Timpul.md

Conducerea PCRM departe de show-ul lui Марк Евгеньевич, sau și-au abandonat ideile de partid?

Screen Shot 2014-01-28 at 10.57.22 AM

Pentru săptămâna trecută a fost convocată o ședință extraordinară privind examinarea, în mod repetat, situația din mass-media. Mai exact, a fost convocată o ședință despre nimic și cu nimicuri, privind apărarea Jurnalului de către comuniști.

După cum era de așteptat, comuniștii au ocupat tribuna din holul Palatului Republicii și au început din nou să arunce cu zoaie în guvernarea actuală pentru faptul că nu s-au prezentat la ședință, iar din cauza acestora nu a avut loc și nu s-a examinat o întrebare importantă (în opinia acestora), chiar dacă deputații lucrează în comisii și deja au pregătite câteva modificări la Codul audiovizualului, la care comuniștii nici nu au visat.

În toată debitarea de cuvinte îmbinate de Mușuc, cel târât prin închisori de comuniști, nu am găsit informația importantă, care la sigur nu s-a dat nici la JurnalTV și nici la Accent TV (Noul NIT) și anume că de la marea lor ședință, la care ”urmau” să reformeze CCA, au lipsit nume grele, guralive și importante din PCRM, cum ar fi: Vladimir Voronin, Petrenco Grigore, Șupac Irina, Meronic A. În schimb, la ședință a fost prezent soroceanul Марк Евгеньевич, ideologul și capul tuturor intrigilor din partidul aflat pe str. Iorga (Nicolae Iorga a fost cofondator al partidului Partidul Naționalist-Democrat în 1910, membru al Parlamentului, președinte al Camerei Deputaților și al Senatului, ministru, și, pentru o scurtă perioadă, prim-ministru al României).

Ce să înțelegem prin lipsa, în special a lui Voronin, de la ședința de săptămâna trecută?

Probabil Voronin este sătul deja de show-urile organizate de Марк Евгеньевич și se delimitează de toate acțiunile scandaloase, sau acesta își abandonează, împreună cu alți colegi, ideile de partid mai puțin liniștite și mai puțin în ”ramca legii”, cum spunea un profesor de la facultate. Or, din câte cunoaștem, scandalurile din Parlament au fost sancționate deja, iar spectacolul făcut de deputați în fața camerelor de vederi mai poate avea loc încă câteva zile, adica doar în situații de convocarea a ședințelor extraordinare, pentru că cele ordinare vor avea loc în noua sală, unde presa nu va mai avea acces.

Astfel, chiar de la început de an, Voronin și Petrenco au abandonat ultima strigare scandaloasă a lui Марк împotriva guvernării și ultimul act din spectacolul lor din fața camerelor de filmat. Nu știu dacă lipsa oamenilor importanți din partid este un semn important, sau din nou o ruptură politică, însă până la urmă are o însemnare și importanță pe scena politică. Ați mai văzut voi ședințe extraordinare la care să nu se prezinte măcar cei care au convocat-o? Eu nu!

Să nu uităm că tot acest spectacol organizat de Марк ne-a costat, pe noi contribuabilii, suma de 15 mii lei. Acești bani puteau fi trimiși la o casă de copii, sau puteau fi donați unui spital pentru copii, unde este atâta nevoie de medicamente, hrană și căldură. Ce au ales comuniștii în schimb? Au ales să cheltuie bani pe ”concerte politice” în loc să facă ceva util.

Corneliu Gandrabur

Vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog