BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net27.01.2014

Conducerea PCRM departe de show-ul lui Марк Евгеньевич, sau și-au abandonat ideile de partid?

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

Screen Shot 2014-03-13 at 6.54.41 PM

Pentru săptămâna trecută a fost convocată o ședință extraordinară privind examinarea, în mod repetat, situația din mass-media. Mai exact, a fost convocată o ședință despre nimic și cu nimicuri, privind apărarea Jurnalului de către comuniști.

După cum era de așteptat, comuniștii au ocupat tribuna din holul Palatului Republicii și au început din nou să arunce cu zoaie în guvernarea actuală pentru faptul că nu s-au prezentat la ședință, iar din cauza acestora nu a avut loc și nu s-a examinat o întrebare importantă (în opinia acestora), chiar dacă deputații lucrează în comisii și deja au pregătite câteva modificări la Codul audiovizualului, la care comuniștii nici nu au visat.

În toată debitarea de cuvinte îmbinate de Mușuc, cel târât prin închisori de comuniști, nu am găsit informația importantă, care la sigur nu s-a dat nici la JurnalTV și nici la Accent TV (Noul NIT) și anume că de la marea lor ședință, la care ”urmau” să reformeze CCA, au lipsit nume grele, guralive și importante din PCRM, cum ar fi: Vladimir Voronin, Petrenco Grigore, Șupac Irina, Meronic A. În schimb, la ședință a fost prezent soroceanul Марк Евгеньевич, ideologul și capul tuturor intrigilor din partidul aflat pe str. Iorga (Nicolae Iorga a fost cofondator al partidului Partidul Naționalist-Democrat în 1910, membru al Parlamentului, președinte al Camerei Deputaților și al Senatului, ministru, și, pentru o scurtă perioadă, prim-ministru al României).

Ce să înțelegem prin lipsa, în special a lui Voronin, de la ședința de săptămâna trecută?

Probabil Voronin este sătul deja de show-urile organizate de Марк Евгеньевич și se delimitează de toate acțiunile scandaloase, sau acesta își abandonează, împreună cu alți colegi, ideile de partid mai puțin liniștite și mai puțin în ”ramca legii”, cum spunea un profesor de la facultate. Or, din câte cunoaștem, scandalurile din Parlament au fost sancționate deja, iar spectacolul făcut de deputați în fața camerelor de vederi mai poate avea loc încă câteva zile, adica doar în situații de convocarea a ședințelor extraordinare, pentru că cele ordinare vor avea loc în noua sală, unde presa nu va mai avea acces.

Astfel, chiar de la început de an, Voronin și Petrenco au abandonat ultima strigare scandaloasă a lui Марк împotriva guvernării și ultimul act din spectacolul lor din fața camerelor de filmat. Nu știu dacă lipsa oamenilor importanți din partid este un semn important, sau din nou o ruptură politică, însă până la urmă are o însemnare și importanță pe scena politică. Ați mai văzut voi ședințe extraordinare la care să nu se prezinte măcar cei care au convocat-o? Eu nu!

Să nu uităm că tot acest spectacol organizat de Марк ne-a costat, pe noi contribuabilii, suma de 15 mii lei. Acești bani puteau fi trimiși la o casă de copii, sau puteau fi donați unui spital pentru copii, unde este atâta nevoie de medicamente, hrană și căldură. Ce au ales comuniștii în schimb? Au ales să cheltuie bani pe ”concerte politice” în loc să facă ceva util.

Vox.publika.md

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog