BlogPost.Timpul.md
25.01.2014

De ce comuniştii insistă prin prostie sau pe cine îi au ei de proşti

 
Bloggeri / autori

Gabriel Calin

 
 

Fiecare partid are un electorat căruia i se adresează prin acţiunile şi declaraţiile lansate. Ultimile luni de activitate a PCRM demonstrează că acest partid mizează pe prostie şi prostime. Nu vreau să ofensez electoratul comunsit, din contra – prin acţiunile penibile şi populiste, PCRM este cel care dă impresia că acţiunile lor sunt dedicate proştilor.

Ieri cu toţii am fost martorii unui nou spectacolul comunist. Aceştia au încercat să convoace o nouă sesiune parlamentară extraordinară, după ce, cu numai câteva zile în urmă, eşuase cea dedicată scandalului Jurnal-RTR-ACCENT (umflat până la refuz de fraţii de dosare şi verişorii sânge Ţopa).

Cât de “deştept” tre să fii ca să crezi că deputaţii din CPE ar fi dat curs invitaţiei de a participa la o nouă tentativă de scandalizare a societăţii, mai ales că precedenda a eşuat lamentabil?

Cât de “dotat” tre să fii ca să crezi că după ce şi-au bătut joc aproape un deceniu de mass-media, aceştia s-au schimbat şi chiar le pasă de libertatea presei? (cu referire la prima tentativă de a convoca o sesiune de urgenţă)

Cât de “genial” trebuie să fii ca să crezi că după ce, în repetate rânduri, atunci când se discutau probleme majore cu care se confruntă Republica Moldova, comuniştii au boicotat şedinţele Parlamentului, încât se trezise la un moment dat că nici salarii nu vor mai ridica, la cât de des treceau ei pragul Parlamentului, iar acum nitam-nisam s-au apucat de treabă sincer şi nesiliţi de campania electorală care bate la uşă?

Cât de “inteligent” trebuie să fii ca să crezi că prin şedinţa respectivă de ieri chiar au vrut să rezolve anumite probleme ale ţării şi nu să facă pur şi simplu show ?

Răspunsul este la suprafaţă – nici măcar Voronin nu crede în asta. De aceea nici nu s-a prezentat la şedinţa convocată de clovnii pe care îi are în administrare. E prea mult pentru el să participe la asemenea show-uri de 2 bani şi să apară ca un clovn şi el în rând cu tkaciukcii, petrencii şi grigorciukcii prezenţi la eveniment…

De ce dacă nici măcar liderul bolşevicilor nu crede în mesajele pe care încearcă să le transmită partidul său, ar trebui să le creadă electoratul ? Şi acest răspuns a fost dat mai sus – pentru că Voronin şi întreaga sa haită de şacali gata să rupă cu colţii lor ascuţiţi de ură tot ceea ce înseamnă Europa – cred că electoratul lor e format din oameni agramaţi, neinformaţi şi proşti. Alte categorii de oameni nu i-ar crede.

Acum, ca să fie clar, nu zic că oamenii care i-au votat sunt proşti. Ar fi o mare insultă lansată nemeritat în direcţia acestora. Zic altceva – aşa îi consideră comuniştii. Nu mai au un mesaj electoral clar şi de aceea pendulează între populism şi minciună, ca să-şi menţină măcar voturile acumulate la ultimele alegeri.

Electoratul nu e prost şi îi va taxa neapărat pe comunişti pentru atitudinea pe care o au faţă de cei care trebuie să-i voteze. Or, după toate atrocităţile comise în anii lor de guvernare, după tot circul din anii în care se află în opoziţie, să-i mai crezi pe comunişti şi de acum în colo, ar însemna să recunoşti, totuşi, că eşti prost.

vox.publika.md
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
25.06.2014

Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO

 

Mulţi s-au grăbit să cadă în capcana liderului PLDM, după ce acesta a anunţat că vrea ca în noiembrie să ‎fie organizat un referendum privind includerea în Constituţie a scopului Moldovei de a adera la UE. L-au criticat în toate felurile pentru că vine iar cu iniţiative prosteşti de PR. Mai mult, Dodon şi-a bătut... (1 Referendumul lui Filat, o încercare mascată de a băga Moldova în NATO )

24.06.2014

‎Filat și Recean fac curățenie în presă

 

Poliția politică a lui Recean și Filat se arată foarte preocupata de mine și de alți colegi. Am primit mai multe “avertismente” zilele acestea, dar unii au încercat să-mi transmită că dacă mă liniștesc și nu mai scriu nimic de Fiat, Recean și PLDM-ul lor corupt, voi fi lăsat în pace. Eu vreau să le... (0 ‎Filat și Recean fac curățenie în presă )

23.06.2014

Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM

 

Cel care încearcă să asocieze toate meritele pentru parcursul european al Republicii Moldova cu propriul nume, adică Vlad Filat, demonstrează pe zi ce trece exact contrariul. Or, anume el este cel care calcă în picioare, fără pic de remuşcare pe obrazu-i gros ca scoarţa stejarului secular de pe sigla partidului, tot ceea ce înseamnă valori... (4 Toţi jurnaliştii în puşcărie până în 2020! Proiectul electoral al PLDM )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog