BlogPost.Timpul.md

Formuzal, la cheremul serviciilor secrete ruseşti

Screen Shot 2014-01-21 at 2.15.27 PM

Spiritele nu se liniştesc în regiunea găgăuză, chiar şi după ce emisarii Comratului au fost la Chişinău, iar ulterior cei din Capitală au mers la Comrat, pentru un schimb de amabilităţi.

Mai mult, după ce başkanul Mihail Formuzal a lansat un apel către „populaţie” să adune 2 milioane de lei (!) pentru referendum, iată că s-au ivit şi primii „sponsori”.

Astfel, chiar din prima zi de la apel, conducerea autonomiei a primit o scrisoare de la un oarecare Dmitri Iacubov, originar din Moldova și domiciliat în Rusia, care s-a declarat „dispus să suporte cheltuielile de desfăşurare a referendumului”.

Acum, să judecăm treaz. Cine crede că măcar vreun locuitor din Găgăuzia ar ceda măcar vreun leu pentru referendum? Şi cine este în stare să creadă că, peste noapte, un oarecare originar din Moldova, stabilit în Rusia, aruncă dezinvolt cu 2 milioane de lei înspre Comrat?

Cât de naiv sau prost trebuie să fii, ca să investeşti 2 milioane într-o cauză pe care Procuratura, dar şi Judecătoria de la Comrat deja au numit-o „dosar penal”? Este clar că şi cel mai tâmpit cioban va gândi lucid înainte de a aruncă în aer 2 milioane de lei.

Se vede, aşadar, de la o mie de metri distanţă, că planul cu referendumul de la Comrat nu este altceva decât o făcătură a serviciilor secrete. Ale cărui stat? Nu trebuie să mergem departe ca să vedem al cui este Formuzal. Cu cine poza şi cu cine dintre demnitarii ruşi este preieten…

Apropo, foarte straniu modul în care başkanul a început brusc să-i apere pe comunişti. Duşmanul de nu demult al lui Voronin a devenit brusc apărătorul lui. Unde mai pui că şi comuniştii ştiu deja că referendumul va avea loc.

Cu alte cuvine, la Comrat se pune în aplicare un plan susţinut de Chişinăul roşu şi ticluit la… Moscova!

Sursa: vox.publika.md

Ion Moraresc

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vasile

Cum enunta si Corman, acest referendum este compromis de manipularile comuniste din zona, si e clar ca Formuzal face un teatru regizat de catre Rusia ceea ce il incadreaza in rindul persoanelor care pun in pericol integritatea si suveranitatea statului nostru!

Ianuarie 21, 2014 at 16:22 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog