- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Două fetițe au ajuns în stare gravă la spital după ce au primit insecticid în loc de sirop de tuse

Scris de: Editor la data Ianuarie 11, 2014 @ 18:13 in Actualitate | No Comments

Două fetiţe de patru şi cinci ani au ajuns în stare gravă la Spitalul de Copii din Cluj după ce părinţii le-au dat insecticid în loc de sirop de tuse.

În momentul în care fetei mai mari i s-a făcut rău, părinţii şi-au dat seama de greșeala făcută şi le-au dus pe minore la spital.

„Minorii au fost internaţi la noi după ce medicii de la Câmpeni au luat decizia transferării acestora la Cluj. Diagnosticul copiilor este de intoxicaţie acută cu organofosforice, fiind vorba de o indigestie accidentală”, a declarat Călin Lazăr, directorul medical al Spitalului de Copii Cluj.

Accidentul s-a petrecut pentru că siropul de tuse era pus într-o sticlă asemănătoare cu cea în care era insecticidul, potrivit newscluj.wordpress.com.

Din cauza stării de şoc, cei doi părinţi, nu le-au putut oferi informaţii utile medicilor şi poliţiştilor, legate de substanţa administrată minorelor şi locul de depozitare.

sursa: resaonline.com

blogpostt [1]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [2] pe TWITTER [3]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2014/01/11/doua-fetite-au-ajuns-in-stare-grava-la-spital-dupa-ce-au-primit-insecticid-in-loc-de-sirop-de-tuse/

URLs in this post:

[1] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[2] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[3] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.