BlogPost.Timpul.md
gandrabur.net21.12.2013

Români doar până se clatină scaunul

 
Bloggeri / autori

Corneliu Gandrabur

gandrabur.net

 
 

În perioada lunilor septembrie – decembrie 2013 s-a accentuat tot mai mult vectorul de reîntregire a României, prin Unirea României și Basarabia.

Dacă până acum totul parcă părea un joc de copii, făcut de mai mulți tineri din România și Moldova, de anul acesta constatăm, mirați, că se fac declarații despre Unire în plenul Parlamentului României, în plenul Parlamentului Moldoveni și, uimitor, a făcut declarații și președintele României, Traian Băsescu, deja de câteva ori.

Pe de altă parte, până la declarațiile mai multor oficiali din Românie și Moldova despre Unire, ai noștri, Filați, Lenci… tot așa mai departe, aflați la guvernare, se declarau români și visau despre ziua când vom vorbi cu toții aceeași limbă în mod legal și afirmau că suntem totuși un singur popor. Acum gata, au uitat și deja au devenit mari stataliști.

Presa de partid din Moldova s-a grăbit zilele acestea să difuzeze, aproape simultan, poziția lui Leancă precum că declarațiile lui Băsescu nu fac bine Moldovei. Un alt ins, aflat și el la guvernare, intrat accidental prin ușa deschisă de PL, adica Ion Hadârcă, a spus zilele trecute că nu este momentul potrivit pentru a discuta despre Unire.

Vedem că din 1989 până acum nu s-a găsit acel moment potrivit pentru a discuta despre România și reîntregirea neamului. Vă întrebați de ce? Și eu mă întrebam cât timp nu înțelegeam mai multe aspecte, anume faptul că cei guralivi în campanii electorale ajung la putere și nu mai vor să piardă funcțiile.

În mod normal, intrarea lui Filat, Hadârcă, Lupu, Ghimpu, restul, pe ”piața politică” din România (MARE), înseamnă de fapt eșecul și au șanse doar să ajungă secretari undeva la o prefectură de județ, sau muncitori în aparatul auxiliar la Palatul Cotroceni sau Victoria, fără șanse reale de a mai ajunge vreodată să stea cu mâinile pe untul gustos papat la putere.

Ce înțelegem azi? Înțelegem că unii sunt români doar până se clatină scaunul, după aia devin cei mai mari apărători ai ”patriei”. Din cauza lor vom dezbate această temă încă câteva decenii. Rușine!

Știți astăzi ce mă bucură cel mai mult? Această știre, care nu va fi difuzată în Moldova, pentru că Băsescu deranjează: http://www.mediafax.ro/politic/basescu-am-sustinut-necesitatea-semnarii-in-august-a-acordului-de-asociere-de-catre-republica-moldova-11802575

Screen Shot 2013-12-21 at 8.35.30 AM

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
Etichete:
 
 
DACISMU` pentru noi E MOLDOVENISMU` 2 !

„constatăm, MIRAȚI, CĂ SE FAC DECLARAȚII DESPRE UNIRE”

„și, UIMITOR, a făcut declarații și președintele României, TRAIAN BĂSESCU, deja de câteva ori.”

Corneliu Gandrabur,
dar DE UNDE ATÂTA MIRARE?
Doar de la un ”MOLOTOVAN” care are CREIERII SPĂLAȚI DE NIT mă așteptam la așa o ”UIMIRE” nevinovat de ”STATALIST-molotovistă”…
Este o uimirea specifică RUSIFICAȚILOR cu 100% din presă ÎN LIMBA RUSĂ sau DE RUSIFICARE ÎN MASĂ(numită mincinos ”STATALISM-moldovenism”).
Corneliu Gandrabur poate că nu mai
„constata, MIRAT, CĂ SE FAC DECLARAȚII DESPRE UNIRE”dacă făcea O ANALIZĂ în care să studieze

Lupta Preşedintelui Băsescu cu Călăii OCUPANŢI RUŞI ai ROMÂNIEI DE EST(Basarabia).

Aceasta este TOTAL CENZURATĂ la TELEVIZIUNILE RUSEŞTI în limba română de pe ambele maluri ale Prutului.

Deci poate că NOI,ROMÂNII basarabeni nu ar trebui SĂ FIM ȘOCAȚI de afirmațiile unora „MIRAȚI,CĂ SE FAC DECLARAȚII DESPRE UNIRE”.
Poate că NOI,ROMÂNII nu ar trebui să ne ciupim să vedem dacă nu avem un coșmar când citim că PENTRU UNII este”UIMITOR”,că ”a făcut declarații(DESPRE REUNIFICARE-nota mea) și președintele României, TRAIAN BĂSESCU”.
Ba și mai ”ȘOCANT” pentru aceștia,”deja de câteva ori.”
Să-l ”UIMIM” și mai mult pe ”MIRATUL” Corneliu Gandrabur și să-i REÎMPROSPĂTĂM MEMORIA:

Preşedintele Băsescu :

*A iniţiat INTERCONECTAREA reţelelor de GAZE şi CURENT ELECTRIC peste Prut
SCĂPÂND Basarabia de ŞANTAJUL
ORDINAR RUSESC cu gaze şi curent.

*A CONDAMNAT de la TRIBUNA PARLAMENTULUI ROMÂNIEI Pactul Ribentrop-Molotov.

*A cerut RETRAGEREA ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE din Basarabia.

*A introdus în Strategia de
Apărare a României PERICOLUL prezenţei ARMATEI RUSE DE OCUPAŢIE şi şi-a rezervat DREPTUL DE A INTERVENI INCLUSIV MILITAR în caz că Basarabia CERE AJUTORUL.

*A dispus DUBLAREA numarului de BURSE STUDENŢEŞTI pentru basarabeni.

*A obtinut MĂRIREA BURSEI pentru STUDENŢII ROMÂNI basarabeni

*A avut grijă ca MII DE COPIII ROMÂNI basarabeni să se bucure de TABERELE din
Ţara Mamă(litoral,deltă,munţi)

*A LUPTAT 6 ani cu CIORONIN să deschidă cele două noi consulate la Bălţi şi Cahul !
În 2011 A REUŞIT să deschidă şi Consulatul din Ungheni.

*A promis SCHIMBAREA legiiCETAŢENIEI,A SCHIMBAT-O!

*A promis PERMISE DE MIC TRAFIC,le-a ÎNFIINŢAT!

*A rezista PRESIUNILOR URIAŞE RUSEŞTI(vezi războiul gazelor,South Stream,santajul cu “secuimea”) şi NU A ABANDONAT Basarabia!

*A promis 100.000.000 de EURO Basarabiei,CU TOATĂ CRIZA din Ţara Mama,le-a oferit.

*A înfiinţat în Ţara Mama5(CINCI!)noi centre unde SE POT DEPUNE ACTELE pentru REDOBÂNDIREA CETAŢENIEI ROMÂNEŞTI.

*A sprijinit LICEELE ROMÂNEŞTI din Transnistria

*A trimis în Basarabia zeci de jandarmi şi pompieri cu toate echipamentele necesare şi astfel au fost salvaţi sute de ROMÂNI basarabeni

*A oferit Basarabiei ajutorul Ţării Mamă ROMĂNIA- 500 de TIR-uri cu materiale de construcţie pentru a reface până în iarnă 1000 de case distruse sau avariate

*Astfel ZECI DE TIR-uri cu SUTE DE TONE de saci de grâu,faină,zahăr şi ulei de gătit au ajuns la Obileni la sărmanii ROMÂNI basarabeni CARE AU PIERDUT TOTUL în urma catastrofei inundaţiilor!
Şi a facut asta în condiţiile în care,pe fondul inundaţiilor catastrofale care sufocau şi România, era “tocat” zilnic de COLOANA a-5-a RUSĂ de manipulare în masă de peste
Prut-Antena3-RealitateaTV

*Ţara Mamă ROMÂNIA plăteşte CEL MAI MARE PREŢ DIN LUME pentru gazele ruseşti(peste 500 de dolari mia de metri cubi faţă de 150 cât plăteşte Basarabia acum).

Este UN PREŢ POLITIC pentru că Preşedintele Băsescu NU VA ABANDONA
NICIODATĂ Basarabia în ghearele Călăilor
OCUPANŢI RUŞI!!!

*NU A CEDAT şantajului RUSESC exercitat prin SLUGILE Franţa şi Germania şi a preferat ca Ţara Mamă SĂ NU INTRE ÎN SCHENGEN decât să ne abandoneze pe NOI,ROMÂNII basarabeni !

Iată de ce A ORDONAT Călăul OCUPANT RUS putinKGB marionetelor MATRIOŞKA Ponta şi MATRIOŞKA Crin să declanşeze O NOUĂ LOVITURĂ DE STAT în ROMÂNIA în 2012!!!!

MARIONETELE matrioșka ponta-antonescu-voiculescu,COLOANA A-5-A divizia București psd-pnl=usl=KGB=RUSIA,sunt foarte iubite de SLUGILE RUSIEI leancă-filat-corman-lupu-timofti-voronin pentru că vin cu MINCIUNA ”INTEGRĂRII ÎN UE” adică se opun reunificării imediate a românilor.

Iată de ce TRĂDĂTORII pontaKGB și leancăKGB sunt la FLOCI să pupe poala și tălpile ciubotelor Călăului OCUPANT RUS-PORCUL putinKGB(evident asta nu miră) în timp ce Președintele NOSTRU AL TUTUROR ROMÂNILOR TRAIAN Băsescu LUPTĂ PENTRU REUNIFICAREA IMEDIATĂ a României de Est(Basarabia)
cu Țara Noastră MAMĂ ROMÂNIA.

Pentru unii ASTA E DE MIRARE.
NOI,ROMÂNII basarabeni ne mirăm și noi de ”MIRAREA” lor….

Februarie 8, 2014 at 18:01 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 
gandrabur.net23.06.2014

Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb?

 

După ce Igor Dodon a investit sume enorme în promovarea ideii sale de referendum, iată că obține un sprijin de la cine aștepta mai puțin, de la „Al vostru Vlad Filat”. Liderul PLDM a anunțat că și el vrea referendum național, în ziua alegerilor, doar că el îl vrea pe tema UE, spre deosebire de... (0 Filat șantajează UE și Rusia! Ce vrea în schimb? )

gandrabur.net19.06.2014

PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă

 

Partidul Socialiștilor condus de Igor Dodon a semnat astăzi, după cum anunțam ieri dimineață, un acord de colaborare cu partidul politic din Federația Rusă «Справедливая Россия», condus de Serghei Mironov. Evenimentul a avut loc în incinta Dumei de Stat a Federație Ruse. Acordul semnat astăzi nu este doar un document de colaborare între cele două partide cu... (1 PSRM își croiește calea spre Internaționala Socialistă )

gandrabur.net18.06.2014

Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare

 

Politicianul Igor Dodon, lider al Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, a plecat astăzi dimineață în direcția Moscova. Acesta nu a plecat după ”noi indicații”, după cum spun unii, dar să încheie noi colaborări de activitate cu partidele moscovite. Semnăturile vor fi puse pe documente pe parcursul zilei de mâine, iar presa se poate interesa cu... (1 Moscova îl apropie pe Dodon tot mai mult. Mâine va fi semnat un nou contract de colaborare )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog