BlogPost.Timpul.md

Ylianna Danko te invită la „Fashion Journalism”!

82426-Colorful_Fashion_Vol_6_No_19

O echipă de specialiști s-au adunat să organizeze o nouă ediție a seminarului ”Ylianna Kosînzeana Event”. Stilista Ylianna Danko, în parteneriat cu portalul web EVERYDAY JOURNALISM te invită la “Fashion Journalism”. Dacă ești pasionat de sfera jurnalismului sau ești un tânăr (ă) care tinde spre o carieră de succes în acest domeniu, atunci ești binevenit alături de noi, în data de 21 decembrie, ora 17:00.

Un psiholog cu experiență, un profesor de dicție și unul de bune maniere, te vor învăţa cum să obţii o poziție de succes în ierarhia socială și profesională. Şi pentru că Ylianna Danko stă în spatele organizării acestui eveniment, îţi promitem că nu va lipsi nici prezentarea de modă şi lecţia de stil.

Invitatul special al serii – jurnalista Elena Robu, își va deschide secretele succesului, povestind despre cariera sa și cum i-a reușit să obțină performanțe în jurnalism. Surpriza serii va fi mesajul virtual al unei jurnaliste de peste Prut, care lucrează la unul dintre cele mai bine cunoscute posturi TV din România.
Și, după cum era de așteptat, nu va lipsi nici fourchette-ul și o pauză muzicală garantată de Veronica Ghimp care va interpreta câteva piese live, special pentru colegii săi de breaslă.

24772_115141505175257_5311697_n

Și desigur, târg de hăinuțe și tombola de premii.
Doar la ”Fashion Journalism” aveți posibilitatea să petreceți seara alături de mai mulți jurnaliști care activează la diverse instituții media, dar și alături de cei care fac primii pași în acest domeniu. Prin intermediul nostru puteți să faceți schimb de experiență și să construiți noi prietenii.

Te așteptăm sâmbătă, 21 decembrie, ora 17:00, în incinta ”WMB Models Studio”, str. Kogălniceanu 66, et. 4.
Avem locuri limitate! Dacă te-ai decis, rezervările de bilete se fac la nr. de telefon: 078 15 1002 sau 069 870 810.

63503204d18160dd6a733e989b70c404_XL

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ylianna

Ylianna Danko te invită la „Fashion Journalism”!

Decembrie 20, 2013 at 09:24 Răspunde
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog