BlogPost.Timpul.md

Cât de posesiv eşti în funcţie de zodie?

Couple-Love-Rain-HD-Wallpaper

Se spune că oamenii urăsc într-un singur mod, dar iubesc în n feluri. Poate fi adevărat sua nu, dar cert este că aproape fiecare dintre noi are un instinct al posesivităţii care se manifestă în iubire.

Pentru unii (puţini) posesivitatea este o necunoscută, pentru alţii este un stil de viaţă (care le place), pentru cei mai mulţi un cusur al personalităţii lor cu care se luptă zi de zi.

Printre altele, astrele i-au ordonat şi în funcţie de posesivitate – află cât de posesiv eşti/ cât de posesiv e partenerul tău, în funcţie de zodie:

Berbec

Unele dintre cele mai posesive semne zodicale, Berbecul iubeşte deţinând controlul asupra relaţiei şi asupra partenerului. Se spune că dorinţa lui de a acapara viaţa celuilalt vine de fapt, din dorinţa de a fi pe primul loc în orice întreprinde.

De reţinut este faptul că bărbaţii născuţi în zodiac Berbec sunt mai puţin posesivi decât femeile din Berbec.

Taur

Câştigătorii locului I în topul celor mai posesive zodii, Taurii nu pot trăi altfel decât fiind posesivi şi, pe deasupra, le şi place. Atât femeile, cât şi bărbaţii din Taur iubesc  să deţină conrolul asupra vieţii partenerului, sub orice aspect. Dacă ar putea să le dicteze şi viaţa profesională, ar face-o…

Posesivitatea lor vine dintr-o gelozie acerbă care îi determină să-l facă pe celălalt incapabil să trăiască fără ei. Sau cel puţin, ei încearcă să intervină la nivel mental mult prea mult pentru a crea o oarecare dependenţă.

Gemeni

Pentru că sunt foarte libertine, cei născuţi sub acest semn astral oferă, la rândul lor, libertate, adică nu sunt posesivi aproape deloc.

Există totuşi un domeniu unde nativii din Gemeni preiau controlul cu posesivitate şi acela este cel financiar.

Bărbaţii Gemeni au, totuşi un gram de posesivitate care se manifestă mai mult prin manipulare şi nu neapărat prin crize de gelozie. Iar manipularea lor are ca scop păstrarea relaţiei prin ameninţări cu despărţirea.

Rac

Femeile Rac sunt posesive doar atunci când se simt în pericol, când au o vagă impresie că pierd situaţia de sub control, că există şansa să fie abandonate sau înşelate.

Iar posesivitatea femeii din Rac este una mai degrabă sexuală – îşi va domina partenerul prin delicii sexuale, fără ca el să-şi dea seama măcar că a căzut pradă manipulării.

În schimb, bărbatul Rac manifestă genul de posesivitate agresivă, din motive de gelozie – totul până simt ei că au devenit indispensabili.

Leu

Extrem de posesive, dar nu la fel de posesive precum femeile din Taur, cele din zodia Leu repsiră posesivitate. Se folosesc de orice armă posibilă pentru a-l controla pe cel cu care convieţuiesc, uneori aleg chiar să-l facă pe celălalt să se simtă inutil.

Bărbaţii năcuţi sub acest semn zodicala sunt şi ei la fel de posesivi, de cele mai multe ori folosindu-se de un fel de teamă instaurată în cuplu (teama că oricând ar putea pleca pentru a-şi reface viaţa) cu scopul de a-şi controla partenerul.

Fecioară

Fecioarele sunt posesive, dar spre deosebire de celelalte zodii, elesunt foarte conştiente de posesivitatea lor, şi-o educă chiar pentru a deţine controlul. În cazul lor, partenerul ar trebuie să se îndepărteze de familie, de prieteni, de orice îi face prea mare plăcere şi să graviteze în jurul lor.

Bărbaţii născuţi sub semnul astral Fecioară sunt la fel de manipulatori precum femeile şi ar trece peste orice principiu să-şi ţină iubita într-o sferă strâns legată de a lui.

Balanţă

Femeile născute sub acest semn astral sunt posesive din gelozie, cam la asta se limitează posesivitatea lor. Vor încerca continuu să le creeze partenerilor iluzia că nu pot trăi fără prezenţa lor şi îi vor manipula atunci când se simt ameninţaţi de alte prezenţe. Însă femeia din Balanţă nu-şi doreşte să domine toate aspectele vieţii partenerului, de multe ori oferă celuilalt o libertate foarte mare.

Bărbaţii Balanţă au aceleaşi trăsături, doar că sunt ceva mai direcţi şi mai fără menajamente.

Scorpion

Această zodie are o trăsătură uşor atipică: femeile nu sunt posesive aproape deloc în timp ce bărbaţii debordează de posesivitate, dominare şi manipulare.

Femeile Scorpion sunt foarte sigure pe ele şi pe sexualitatea lor şi, într-un fel, siguranţa lor îi ţine pe parteneri înnebuniţi după ele.

Bărbaţii acestui semn zodiacal devin uşor agresivi, îşi fac partenerele să se simtă dependente de ei. Din păcate după ce le câştigă sufletul, bărbaţii Scorpion îşi părăsesc iubitele.

Săgetător

Nu foarte posesive, femeile din Săgetător îşi manipulează totuşi opartenerii prin impresia că mereu e cineva care le curtează.

Bărbaţii au aceeaşi structură emoţională, doar că uneori pot deveni bolnăvicioşi: sunt Săgetători care îşi înşală partenerele, apoi le fac tot pe ele să se simtă vinovate că au ajuns ei în această situaţie.

Capricorn

De obicei, Capricornii, atât femei, cât şi bărbaţi sunt greu încercaţi de viaţă şi trec prin tot felul de experienţe care, la maturitate îi face să conştientizeze că posesivitatea este inutilă.

Aşa că cei născuţi sub acest semn zodical îşi maschează orice formă de gelozie sau posesivitate de dragul unei relaţii sănătoase, chiar dacă o au acolo undeva, în instinctele lor.

Vărsător

Nici nu se observă posesivitatea femeilor din Vărsător pentru că sunt foarte orgolioşi şi li se pare că se umilesc dacă îşi arată această formă de slăbiciune.

Pe de altă parte bărbaţii Vărsător oferă la fel de multă libertate partenerelor, doar că undeva le lasă să afle că dacă i-ar trăda ar fi pentru ultima oară.

Peşti

Posesivi, nativii din Peşti se folosesc de o manipulare aparte – lasă mereu impresia că sunt foarte prost trataţi de parteneri, că sunt nefericiţi şi că atitudinea lor este deplorabilă în raport cu ce merită ei. Astfel îi determină pe ceilalţi să facă numai ce vor ei.

sursa: one.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog