BlogPost.Timpul.md

Australia, tara în care cabinetele de bronzare artificială vor fi interzise

05_MHG_bronze02

Australia se alătură Braziliei şi câtorva state din America în încercarea de a reduce numărul de cazuri de cancer de piele şi anunţă că va interzice aparatele de bronzarea artificială, informează dailymail.co.uk.

În prezent, Australia este ţara cu cea mai mare incidenţă a cazurilor de cancer de piele din lume. Potrivit statisticilor, peste 2.000 de decese au survenit ca urmare a folosirii excesive a aparatelor bronzante şi peste 80% dintre cazurile de cancer nou diagnosticate sunt provocate de această procedură de bronzare.

Astfel, guvernul din Queensland a anunţat interzicerea totală a aparatelor de bronzat până la 31 decembrie 2014. Cei 44 de operatori comerciali din acest stat vor fi despăgubiţi cu 600 de lire sterline pentru fiecare solar închis.

Cercetările arată că persoanele care merg frecvent la solar au un risc cu 20% mai mare să dezvolte ulterior un melanom, o formă agresivă a cancerului de piele, spre deosebire de cele care nu frecventează astfel de locuri. De asemenea, persoanele cu vârste până în 35 de ani au cu 87%  mai multe şanse să fie diagnosticate cu un melanom.

Sursa: heraldsun. com

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog