- BLOGPOST.timpul.md - https://blogpost.timpul.md -

Plante medicinale – sanatate, frumusete si echilibru emotional

Scris de: Editor la data Decembrie 8, 2013 @ 20:00 in Sănătate | No Comments

Plantele medicinale sunt acele specii care prin compozitia lor chimica au proprietati curative, potrivite in orice tip de terapie.

Substantele active continute de aceste plante medicinale au o valoare terapeutica recunoscuta din ce in ce mai mult in industria medicinala, tratamentele alternative fiind optiunea multor pacienti care inteleg ca pot atinge rezultatele voite fara a suferi lista intreaga de efecte secundare de pe prospectul medicamentelor.

In Romania, accesul la acest tip de medicina este favorizat de bogatia resurselor naturale si priceperea unor companii care inteleg necesitatea dezvoltarii acestei ramuri a plantelor medicinale.

Un exemplu de reusita este compania Fares [1], ale caror laboratoare continua traditia si prepara tincturi, capsule, uleiuri [2] esentiale si ceaiuri [3], intocmai dupa principiile „lucrului bine facut” inceput acum 80 de ani.

De la mica samanta, pe mai bine de 200 de hectare, cei de la Fares cultiva specii precum musetelul [4], menta, lavanda, salvia, echinacea sau galbenele [5], dar si plante pe care le-au adaptat in cultura precumsunatoarea [6], coada soricelului, patlagina, macese [7], scai vanat, soc [8] sau tei. Printr-o selectie si o combinatie optima a plantelor, valorificand traditia si beneficiand de cele mai noi descoperiri stiintifice, efectuate de echipa de medici, farmacisti, biologi si chimisti, rezultatul este peste masura asteptarilor. In portofoliul Fares veti gasi nu doar popularele ceaiuri din plantele mentionate anterior, cat si combinatii ale acestora care solutioneaza sau atenueaza probleme de sanatate dintre cele mai diverse.

In discutia pe care am avut ocazia sa o port cu doamna Dr. Carmen Nonn, medic specialist cu competente in api-fitoterapie, am aflat raspunsul doar la cateva dintre problemele presante cu care oricare dintre noi se confruntam in viata haotica pe care o traim. Daca si voi aveti intrebari, forumul site-ului precizat in randurile de mai sus sunt locul ideal de a le exprima, cel putin pana blogul anuntat va fi implementat.

Asadar, recomand calduros Circulatie Cerebrala pentru deficiente de atentie si ajutor de memorie, Confort Emotional, pentru momentele in care stresul acut nu poate fi solutionat printr-o tableta de ciocolata si noua linie de ceaiuri naturale de baut, o alternativa sanatoasa a bauturilor din comert (nu veti regreta Buna Dimineata cu cicoare si ceai verde).

Desigur, aceste ceaiuri va aduc frumusete din interior, catre exterior, insa pentru acelea dintre voi care se confrunta cu probleme de frumusete specifice, doamna doctor Nonn ne-a oferit cateva sfaturi pentru a trata:

Aceste performante nu ar fi insa posibile fara oamenii care isi dedica o buna parte din viata plantelor medicinle, intrucat la Fares, toti angajatii pun dragoste si pasiune pentru ca ele sa prinda viata in ceaiuri, siropuri, uleiuri esentiale, unguente si creme, tincturi, capsule si comprimate pe baza de plante medicinale.

sursa: one.ro

blogpostt [11]

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD [12] pe TWITTER [13]!


Articol printat de pe: BLOGPOST.timpul.md: https://blogpost.timpul.md

URL-ul articolului: https://blogpost.timpul.md/2013/12/08/plante-medicinale-sanatate-frumusete-si-echilibru-emotional/

URLs in this post:

[1] Fares: http://www.faresbiovital.ro/

[2] uleiuri: http://www.intrefete.ro/beauty/arta-de-a-fi-frumoasa/uleiuri-naturale-pentru-frumusetea-ta-7700441

[3] ceaiuri: http://www.intrefete.ro/sanatate/dieta/ceaiuri-de-slabit-ce-alegi-in-cura-de-slabire-7788898

[4] musetelul: http://www.intrefete.ro/sanatate/medicina-pentru-trup-si-suflet/ceai-de-musetel-terapie-prin-infuzie-8018450

[5] galbenele: http://www.intrefete.ro/beauty/arta-de-a-fi-frumoasa/crema-de-galbenele-darul-naturii-7946294

[6] sunatoarea: http://www.intrefete.ro/sanatate/alimentatie-sanatoasa/ceai-de-sunatoare-ajutor-la-menopauza-7877210

[7] macese: http://www.intrefete.ro/sanatate/alimentatie-sanatoasa/ceai-de-macese-sursa-de-vitamina-c-7864266

[8] soc: http://www.intrefete.ro/sanatate/alimentatie-sanatoasa/ceai-de-soc-scapa-de-kilogramele-in-plus-7880109

[9]  cearcane: http://www.intrefete.ro/beauty/machiaj-ten/cearcane-remedii-naturiste-8404173

[10]  transpiratie excesiva: http://www.intrefete.ro/beauty/ingrijirea-corpului/botox-tratament-pentru-transpiratie-in-exces-8402884

[11] Image: https://www.facebook.com/Timpul.md

[12] BLOGPOST.MD: http://blogpost.timpul.md

[13] TWITTER: https://twitter.com/blogpostmd

Copyright © 2013 blogpost.timpul.md. Toate drepturile rezervate.