BlogPost.Timpul.md

Ghid de shopping: învaţă să cumperi inteligent!

0761f92cab8f7a1a13984e60fabe7766

1. Organizează-te!
Fă-ţi o listă care să includă exact ce vrei să cumperi, cât de mult vrei să cheltui şi idei referitoare la posibile produse care s-ar putea dovedi utile. Cu cât eşti mai organizat înainte să începi să cumperi, cu atât vei economisi mai mult timp şi bani.

2. Compară preţurile
Compară preţurile online înainte de a cumpăra. Numeroşi retaileri introduc deja ofertele de vară înainte ca sezonul reducerilor să înceapă; de exemplu, comercianţii care folosesc PayPal ca metodă de plăţi includ de regulă în oferta lor deal-uri exclusiviste şi promoţii special pentru clienţii companiei de plăţi online.

3. Ia în calcul taxele de expediţie

Este posibil să găseşti o super-oferă de preţ pentru un produs pe care ţi-l doreşti, însă este posibil şi ca taxele de expediţie care se aplică să fie foarte mari. Asigură-te că verifici tarifele de expediţie înainte de a cumpăra. De asemenea, ţine minte că magazinele care vând prin PayPal oferă transport gratuit în sezonul reducerilor de vară.

f0b0b2639fa94817482444137fdba0b6

4. Taxe vamale sau nu?
Pentru cumpărăturile făcute din magazine online care operează pe teritoriul Uniunii Europene, comenzilor făcute de clienţi nu li se aplică taxe vamale. În plus, nici produsele achiziţionate din afara Uniunii Europene nu sunt taxate dacă valoarea lor nu depăşeste 150 de euro. La majoritatea achiziţiilor făcute se plăteşte numai taxa pe valoare adăugată, care variază de la o ţară la alta.

5. Verifică politica de returnare a produsului
Până să adaugi produse în coşul virtual, verifică întâi regulile de funcţionare ale magazinului de unde te-ai hotărat să cumperi. Păstrează chitanţele şi confirmarea transferului în cazul în care acestea îţi vor fi solicitate pentru a ţi se putea înapoia banii pe un produs returnat. Multe magazine schimbă regulile de rambursare special pentru perioadele de reduceri, permiţând înlocuirea produselor, dar nu şi returnarea banilor. De aceea, este indicat să foloseşti un sistem de plăţi care garantează protecţia cumpărătorilor, astfel, dacă produsele pe care le-ai comandat nu îţi sunt livrate, dacă comanda ajunge incompletă sau cu alte produse, PayPal îţi dă înapoi întreaga sumă plătită, inclusiv costurile de expediere.

84f8bd09f095054d7ab526bf04d74b69

sursa: one.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog