BlogPost.Timpul.md

Domnule, Pirkka Tapiola, jos pălăria!

corturi-1024x575

Mii de orăşeni au înjurat aseară protestul PCRM (Partidul Cortarilor din Republica Moldova) din faţa Delegaţiei UE de la Chişinău.

„Talibanii” roşii au instalat ieri cîteva corturi chiar pe carosabil, pe strada Kogîlniceanu – o importantă punte care leagă sectoarele Buiucani şi Botanica din capitală.

Surpriza serii de ieri, însă, nu au fost ambuteiajele, ci ieşirea șefului delegației Uniunii Europene la Chișinău, Pirkka Tapiola, la protestatarul Vladimir Voronin – http://unimedia.info/stiri/video-pcrm-protesteaza-in-fata-delegatiei-ue–tapiola-bine-au-venit-68926.html.

„Bună seara! Am onoarea să vă întîmpin prima dată la mine, la Delegaţia UE. Cum vă simţiţi?”, i-a spus Pirkka lui Vladimir, care a afişat o mină de knok out. „Bună seara… bine… stăm”, i-a răspuns Voronin, vădit derutat.

Domnule, Pirkka Tapiola, jos pălăria! Aţi avut un comportament, demn de un diplomat european, pe care puţin oameni în Moldova şi-l permit în raport cu Voronin.

De ce a fost derutat însă atît de mult Voronin?

Judecînd după ultimele „stări” ale lui, poate fi o explicaţie fiziologică. Vă amintiţi discursul epocal al lui Voronin cu potcoava de la protestul din faţa Parlamentului? Dar ieşirea spontantă a lui Voronin karaoke în PMAN? Dar ieşirile nervoase în adresa presei? Bătrînul cedează.

Dar în faţa lui Tapiola Voronin s-a bîlbîit şi din altă cauză. El, elementar, nu avea ce-i spune. Pentru că mesajul PCRM nici în gînd nu este adresat liderilor UE (chiar dacă se protestează la instituţiile europene).

Mesajul disperat al PCRM este adresat electoratului de stînga, pe care Partidul Cortarilor îl pierde tot mai pronunţat. Deoarece politica se face în Parlament, la Bruxelles, la Moscova, la Vilnius, dar nu în… corturi pe strada Kogîlniceanu.

Sursa: Vox. publika.md
Autor: Ion Manole
blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog