BlogPost.Timpul.md

Ce fobii ai în funcţie de zodie?

8e9a113192c5be39f1bbd857f16e7417

Toţi avem fobii, de fapt nu am întâlnit pe nimeni care să nu aibă măcar o fobie ascunsă, dacă nu acceptată, asumată cu demnitate.

Pe toţi ne sperie ceva de moarte, toţi avem o otravă care ne înspăimântă sufletul şi mintea. Semnul zodiacal îţi poate spune ce fobii ai sau au cei din jur:

1. Berbec- Cel mai activ dintre toate semnele zodiacale, Berbecul are o mare fobie: aceea de a stagna, de a sta, de a deveni inactiv. Îşi găseşte rostul doar atunci când ajută, când se implică, când devine pionier într-un domeniu, iar dacă nu ar mai face asta ar simţi că moare. Aşadar, teama cea mia mare a unui Berbec este de a nu putea să îşi mai asume responsabilităţi, de a nu mai avea curaj.

2. Taur- Nativii din Taur sunt ceva mai letargici pentru că iubesc confortul şi luxul atât de mult încât poate duce la lene. De aceea, Taurii se panichează în faţa schimbărilor, trăiesc cu teama de a trăi dintr-o dată altfel decât au organizat ei.

3. Gemeni- Fugari, nestatornici, Gemenii sunt foarte inteligenţi, dar aproape incapabili de a lua decizii. Asta e fobia lor cea mai mare – să nu cumva să ia decizii proaste.O altă teamă a acestor nativi este legată de dorinţa lor de a face mai multe lucruri şi de a fi mereu în schumbare – lor le e teamă să trăiască doar după o singură coordonată, banală, monotonă.

4. Rac- Dacă există un lucru pe care Racii îl iubesc, este acela de a se simţi în siguranţă, în armonie, într-o atmosferă caldă, confortabilă, printre prieteni şi familie.Scoate un Rac din zona lui de confort şi îl vei vedea cum se sperie pentru că asta e fobia lui – de a părăsi locuri sigure.De asemenea, ei mai au o mare teamă de suferinţă şi de boală, poate deveni înfricoşător orice scenariu de acest gen.

5. Leu- Leu adoră să fie în centrul atenţie, să fie înconjurat de lumini strălucitoare şi le place la nebunie să primească laude.Într-o legătură cu aceste dorinţe ale sale, apare şi fobia sa principală – teama de eşec, teama de a fi ignoraţi sau uitaţi.

6. Fecioară- Curat, în ordine, totul în ordine… Aşa le place fecioarelor să trăiască, dezordinea (orice formă ar avea, sufletească, fizică etc) le-ar panica cumplit.Totul trebuie să fie la locul potrivit, imperfecţiunea ar bântui-o într-un mod perfect!

7. Balanţă- Mentalitatea Balanţei se învârte în jurul a două lucruri: parteneriat şi comuniune. Două mâini sunt mereu mai eficiente decât una. A trăi în singurătate este cea mai mare fobie a nativilor din Balanţă. Izolarea i-ar epuiza atât de mult pe cei născuţi sub semhnul astral Balanţă….

8. Scorpion- Emoţional şi profund, nativul din Scorpion este sensibil, susceptibil, anxios. Are multe obsesii şi probleme de autocontrol. Mai mult, cea mai mare teamă a unui Scorpion este aceea de a fi ridicularizat. Îl înspăimântă gândul că ar putea să-i calce cineva mândria în picioare.

9. Săgetător- Unul dintre cei mai sălbatici şi mai aveturoşi, Săgetătorilor le e teamă să fie delimitaţi de reguli, de responsabilităţi care să le micşoreze aria de desfăşurare. De asemenea, Săgetătorilor le e frică de spaţii închise.

10. Capricorn- Nativii din Capricorn sunt disciplinaţi şi introspecţi, le place să planifice din timp şi în pace, iar teama lor cea mai mare este de a părăsi locurile sigure, confortabile, clare. Capricornul nu este neapărat un om căruia îi place să stea printre oameni, dar confortul şi relaxarea pe care le contruieşte în spaţiul restrâns din jurul lor sunt sfinte.

11. Vărsător- Liberi şi dezinviolţi, Vărsătorii trăiesc după propriile lor reguli, au propriile lor fericirei greu înţelese de alţii, sunt mereu în căutare de nou. Frica de a fi ghidaţi de altcineva şi, cu precădere, de către societate poate lua proporţii mari. Li se pare înfricoşător să se căsătorească, să meargă la muncă sau la şcoala dacă le este impus şi nu găsesc o plăcere.

12. Peşti- Visători şi plin de compasiune, Peştilor nu le place să se deschidă foarte mult în faţa celorlalţi. Ei îşi creează, de cele mai multe ori, propria lume în care ei se înţeleg cei mai bine.

Aşadar, fobia cea mai mare a Peştilor este să îşi deschidă sufletul în faţa altora. Pentru mulţi dintre ei, vorbitul în public este una dintre cele mai mari temeri.

sursa: one.ro

blogpostt

Dacă ți-a plăcut acest articol, urmărește BLOGPOST.MD pe TWITTER!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nume: *
Adresa de email: *
nu se publica
Sit web
Comentariul*
 

 
 
 
De acelasi autor
 
 

Sfaturi de beauty pentru 2015

 

Înnoirea fardurilor, folosirea unor produse ce oferă protecţie solară şi mai multă odihnă se numără printre sfaturile de înfrumuseţare şi întinerire pe care le poti adopta in 2015. Iata cateva sfaturi oferite de specialistii din online: Faceţi curat în trusa de machiaj Produsele de machiat ar trebui schimbate de două ori pe an. Aruncaţi orice... (2 Sfaturi de beauty pentru 2015 )

Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe!

 

Există numeroase creme şi remedii cosmetice pentru piele, iar produsele gata preparate sunt, într-adevăr, convenabile şi uşor de folosit. Dar utilizarea uleiului de măsline ca atare sau combinat cu alte ingrediente poate face miracole! De fapt, folosind atât uleiul de măsline din sticlă cât şi săpunurile şi produsele pe bază de ulei de măsline pentru... (1 Ulei de măsline: efecte miraculoase pentru frumuseţe! )

Migdale pentru inimă sănătoasă

 

Migdalele menţin sănătatea inimii şi combat celulita, au relevat şase studii noi efectuate de cercetătorii americani, prezentate la Congresul Societăţii americane pentru nutriţie din San Diego, informează dailymail.co.uk, citat de Mediafax. Conform celor şase studii ale cercetătorilor americani, migdalele sunt bogate în nutrienţi, în grăsimi mononesaturate benefice şi vitamina E, cu efect protector împotriva razelor ultraviolete şi... (4 Migdale pentru inimă sănătoasă )

 
 
Vezi toata lista de bloggeri
 
 
 
Ultimele
Comentarii

Foarte tare sfaturile de beauty! Multumim !

Great article! That kind of information is shared on the internet. Come and consult with my website. Thank you

I really thank the website owner for sharing this impressive article here. Watch movies for free

天津市民晒"低碳账本" 排碳"大户"燃气和私家车昨天是首个“全国低碳日”,在天津经济技术开发区,不少家庭都有一本低碳账本,平板模温机,&

 
 
Vrei ca textul tau sa fie publicat aici?
Scrie-ne la info@blogspot.md

Vom publica acele articole care oferă perspective noi asupra temelor dezbătute în spațiu public și demonstrează o buna cunoaștere a subiectului abordat.

Inscrie-te acum sau Solicită blog